Oglas
· · Komentari: 0

PELC DINASTIJA: Oni su bogatiji PRIJATELJI Bekamovih, iako Viktorija Bekam nije baš u ljubavi sa svojom snajom- Nikolom Pelc Bekam (FOTO)

Nikola je i pre udaje živela na visokoj nozi!

1673023750_Pelc-klan-naslov.png
Foto: Instagram printscreen/nicolaannepeltzbeckham
Oglas

Bruklin Bekam i njegova supruga, američka glumica Nikola Pelc Bekam, venčali su se 2020., a njihovo  glamurozno venčanje našlo se na svim naslovnim stranama.
Iako su Bekamovi, jedna od najpoznatijih i svakako najimućnijih porodica na svetu, porodica Bruklinove žene je mnogo bogatija! Procenjuje se da je Nikolin otac vredan tričavih 1.3biliona dolara. Govoreći o izreci ''para na paru ide''...Uzevši sve u obzir, ni ne čudi da su i Bruklin i Nikola dodali tokom venčanja, prezime onog drugog uz svoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Pročitajte još: KOPIRA SVEKRVU: Nakon priča da Nikola Peltz nije u dobrim odnosima sa Viktorijom Bekam, ona SVE VIŠE PODSEĆA na nju (FOTO)

Ni jednog trenutka, nije se dovodilo u pitanje, da li će se buduća snaja uklopiti u luksuzni životni stil Viktorije i Dejvida. Ova 27-godišnjakinja, ćerka je američkog biznismena bilionera Nelsona Pelca i njegove treće žene, bivše manekenke Klaudije Hefner Pelc. Ova bogata porodica ima nekoliko ekstravagantnih kuća širom planete, a jedan od kućnih prijatelja im je i Donald Tramp.

Klaudija, Nikolina majka je poznati filantrop, sa impresivnom kolekcijom nakita od dijamanta. Obzirom na karijeru u manekenstvu, nesumnjivo je da ima ouno zajedničkih tema za razgovor sa Viktorijom, koja je poznati modni sladokusac i dizajner.

Pročitajte još: NEOČEKIVANO PRIJATELJSTVO: Selena Gomez i Nikola Pelc Bekam, nove najbolje drugarice, već su uradile i OVO (FOTO)

Jedna zajednička strast obe porodice, je sport. U jednom intervjuu, Nelson je jedno izjavio:
- Deca su mi iscrpljena svakog dana, i ja ih tako forsiram: teretana, led, domaći. Previše su umorni da bi upali u nevolje.
Jedan od Nikoline braće, Bred Pelc je bivši profesionalni igrač hokeja na ledu. Nikola je pratila u stopu karijeru svog drugog brata, Vila Pelca, koji je snimio nekoliko filmova,kao i ona.
Tokom svog života u krugu poznatih u Holivudu, među bivše Nikoline momke  ubrajaju se i Džastin Biber i Anvar Hadid. I dok bi većina devojaka bez sumnje bila impresionirana kućom Bekamovih u Holand Parku, vrednoj 30 miliona funti, i seoskom kućom u Kotsvoldsu od 6 miliona, u ovom slučaju Bruklin je taj koji bi mogao biti malo uplašen ulaskom u klan Pelcovih.

Nikola ima još polu braću i sestre Metjua Pelca 36-godišnjeg investitora, Britani Pelc Buersted, Dizel Pelc, i blizance Zaharija i Gregorija Pelca.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas