Oglas
· · Komentari: 0

Pet poznatih ličnosti koje NE NOSE BURME - treće mesto će MNOGE IZNENADITI

Za većinu parova, venčanje podrazumeva mnogo kupovine - posebno nakita. I dok je razmena prstenja veliki deo ceremonije venčanja, nošenje blistavih burmi nekim ljudima jednostavno ne dolazi u obzir nakon što se ceremonija završi

1648149524_w_53296551.jpg
Foto: EPA
Oglas

NJujork tajms je nedavno objavio da Donald Tramp nikada ne nosi svoju burmu. Zabavnačinjenica, zar ne?

Zanima vas ko još ne oseća potrebu da nosi prsten nakon što se obaveže? Proverili smo koje zvezde imaju "gole" prstenjake i zašto.

Ivanka Tramp

Očigledno, odricanje od tradicionalnih pravila o burmama je tradicija porodice Tramp. Iako se nije u potpunosti odrekla svog, Ivanka Tramp nosi prsten na desnoj ruci, a ne na prstenjaku leve. Na Tviteru je objasnila zbog čega prsten nije na "pravom mestu", rekavši samo da više voli da nosi svoj prsten na desnoj ruci. 

Foto: EPA

Bijonse i Džej Zi

Možda ste primetili da Džej i Bej ne nose burme — ali to nije zbog problema posle limunade. Umesto tradicionalnog prstenja, moćni par je istetovirao rimski broj „IV“ na svom prstenjaku. Prema E!, rimski broj četiri odaje počast njihovim rođendanima (Džej Zi je 4. decembar, a Bijonse 4. septembar), kao i datum njihovog venčanja (4. april). 

Pročitajte još: "VIĐAM NJEGOVU SADAŠNJU SUPRUGU": Snežana Dakić progovorila o krahu braka i otkrila za čim žali

Foto: EPA

Princ Vilijam

Dok se Kejt retko viđa bez svog čuvenog safira, princ Vilijam ne nosi burmu. Prema izjavi Kensingtonske palate, princ ga ne nosi iz „ličnih preferencija“, prenosi TIME . Sa kolekcijom kraljevskih dragulja u porodici, iznenađeni smo da Vil nije tip za nakit. 

Foto: EPA

Kristina Agilera

Iako je sada razvedena, Kristina Agilera je retko nosila svoj prsten kada je bila udata. U intervjuu za Access Hollivood 2010. godine , pop diva je rekla: „Ne volim mnogo prstenova na prstima. Ja nisam prsten osoba. Uvek postoje spekulacije, ali koga briga?”

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Prema NJujork tajmsu , slavni par je često primećen bez dodataka, što je podstaklo glasine o razvodu. S obzirom na to da je par i dalje jak nakon dve decenije braka (nakon što su uspeli da prebrode krize), prilično smo sigurni da par samo želi da radi po svom.

Foto: EPA

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas