Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почео да узгаја орахе да би преживео: Наш познати глумац открива да нема хлеба од глуме

Дели кадар са Слободом Мићаловић, а једва склапа крај с крајем

1709466104_mts_serije_07072021_0057.jpg
Фото: АТА
Oglas

Наш млади глумац Марко Васиљевић остварио је запажене улоге у филму "Заспанка за војнике" и серији "Убице мог оца", а улога која га је винула у звезде је Марко Смиљанић у серији "Тајне винове лозе".

Иако вредно ради и у континуитету снима, Марко је истакао да од хонорара који зарађује једва склапа крај с крајем. На срећу, он се не боји рада, те је приход пронашао и на другој страни.

Наиме, Марко има своје имање на којем је посадио орахе, те на тај начин остварује зараду, а својевремено се осврнуо и на свој тежак положај када су финансије у питању, те проговорио о потешкоћама.

- С тим сам почео, али мора пуно да се улаже док се не виде први приходи од ораха. За сада немам резултате. Тренутно радим само ову представу и мислим да од завршетка студија нисам био у горој ситуацији. С тим примањима је немогуће живети као подстанар у Београду. Тек у марту ме очекују три пројекта, до тада гледам да се преоријентишем не бих ли преживео. Нисам неко ко очајава стога настојим да пронађем решење - истакао је он и додао:

- Не бих о свом приватном животу да причам. Рећи ћу вам само да сам срећан - закључио је он за "Сторy".

(Ало)

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas