Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Поклон вредан 79 милиона долара: Ево шта је Бред Пит одлучио да уради за 50. рођендан Џенифер Анистон

Бред Пит је бившој жени наводно поклонио поклон вредан 79 милиона долара

1698477016_Foto-Profimedia-Bred-Pit-i-Dzenifer-Aniston.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Анистон (54) и Бред Пит (59) за многе су били један од најлепших парова на јавној сцени. Њихов развод стога је био огроман шок за обожаватеље, али и за глумицу која је тешко поднела чињеницу да у Бредовом животу постоји друга жена.

У питању је била Анђелина Џоли, коју је глумац упознао на снимању филма "Господин и госпођа Смит". Џоли је тада носила титулу најлепше жене света, а била је и потпуно слободна. Пит је управо с њом одлучио да оснује породицу, те му је она родила троје деце. Ипак, и овој љубавној бајци дошао је крај 2019., када су се званично растали након низа скандала, тужби и ниских удараца, преноси Стил.

Упркос свему, Бред и Џенифер до данас су остали у добрим односима, а признали су и да одржавају контакт. Ипак, о могућем помирењу почело је да се нагађа након што је Пит бившој супрузи за 50. рођендан наводно поклонио вилу, и то за невероватних 79 милиона долара. Гест је сам по себи је упитан, поготово јер су у тој вили заједно живели док су били у браку, преноси Миррор.

У међувремену, Џенифер је била у браку са Џастином Теруксом, али ова љубав пукла је након само две године. Тада се уједно и говорило да је један од разлога за њихов развод био глумичино тајно дописивање с бившим супругом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas