Oglas
· · Komentari: 0

Poklon vredan 79 miliona dolara: Evo šta je Bred Pit odlučio da uradi za 50. rođendan Dženifer Aniston

Bred Pit je bivšoj ženi navodno poklonio poklon vredan 79 miliona dolara

1698477016_Foto-Profimedia-Bred-Pit-i-Dzenifer-Aniston.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Aniston (54) i Bred Pit (59) za mnoge su bili jedan od najlepših parova na javnoj sceni. NJihov razvod stoga je bio ogroman šok za obožavatelje, ali i za glumicu koja je teško podnela činjenicu da u Bredovom životu postoji druga žena.

U pitanju je bila Anđelina Džoli, koju je glumac upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Džoli je tada nosila titulu najlepše žene sveta, a bila je i potpuno slobodna. Pit je upravo s njom odlučio da osnuje porodicu, te mu je ona rodila troje dece. Ipak, i ovoj ljubavnoj bajci došao je kraj 2019., kada su se zvanično rastali nakon niza skandala, tužbi i niskih udaraca, prenosi Stil.

Uprkos svemu, Bred i Dženifer do danas su ostali u dobrim odnosima, a priznali su i da održavaju kontakt. Ipak, o mogućem pomirenju počelo je da se nagađa nakon što je Pit bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za neverovatnih 79 miliona dolara. Gest je sam po sebi je upitan, pogotovo jer su u toj vili zajedno živeli dok su bili u braku, prenosi Mirror.

U međuvremenu, Dženifer je bila u braku sa Džastinom Teruksom, ali ova ljubav pukla je nakon samo dve godine. Tada se ujedno i govorilo da je jedan od razloga za njihov razvod bio glumičino tajno dopisivanje s bivšim suprugom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas