Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Постоје људи којима пуно пажње не прија": Констракта о популарности коју јој је донела прошла година

За Констракту сада знају сви

1674721778_mac_25012023_0099.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

МАЦ награде синоћ су окупиле бројне познате личности домаће и регионалне јавне сцене. Међу њима нашла се и певачица која је изазвала велику пажњу јавности током 2022. године.

Иако је Ана Ђурић Констракта већ дуго део музичке сцене Србије, појављивањем на "Песми за Евровизију" када је изабрана за српског представника на "Евровизији", довело је до тога да је примете и они који је до тада нису знали.

Констракта се синоћ појавила у добро познатом издању и извела чувену нумеру "Ин цорпоре сано", а проговорила је о великој популарности која је дошла са њеним појављивањем на великом такмичњену, "Евровизији".

- Имаш људе којима пуно пажње не прија, можда сам ја баш та. Не појављујем се често у емисијама, ако се вртимо око истих питања и истих догађаја, нема потребе да се понављамо. Ако буде нешто ново, нешто дивље, ја ћу се појавити. Из моје перспективе рекла сам шта сам имала да кажем - рекла је Констаркта за "Блиц".

Певачица је истакла да се вози градским превозом, као и раније, а контролори јој уредно траже карту:

- Контролори ми траже карте, они раде свој посао. Констракта плаћа карту - рекла је она за поменуте медије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas