· · Komentari: 0

Žestoka svađa u žiriju ZVEZDA GRANDA: Ana Bekuta brutalno napala kandidatkinje - "Degutantno je i odvratno, ispovraćaću se" (VIDEO)

U Zvezdama Granda došlo je do novog okršaja, a glavni akteri svađe bio je žiri, koji je žestoko zaratio zbog stajlinga dve kandidatkinje

1649334756_ana-bekuta.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Sukob u popularnom takmičenju nastao je zbog stila dve kandidatkinje koje su se prema njihovim rečima pojavile polu gole na bini, a sve to je veoma iznerviralo Anu Bekutu, Snežanu Đurišić i Bosanca, koji nisu mogli, a da ne odreguju burno na njihovu pojavu.

Pročitajte još: Jovana Jeremić u životnoj opasnosti: Poznati MMA borac joj pretio u programu uživo

 

- Ima primedbu na vaše oblačenje. To je degutantno, odvratno i ja ću se ispovraćati sad - rekla je Ana što je veoma uvredilo Đorđa Davida koji je koleginicu poručio da ide na dijetu.

- Nije u pitanju to što ste gole, nego što ste vulgarne - rekla je Snežana Đurišić, dok se Bosanac nadovazao da one više nemaju šta da skinu sa sebe.

Ceca je kao i uvek umerena u komentarisanju, pa je zaključila da je stvar ukusa kome šta prija da gleda.

- Đorđe nemoj da vređaš - poručila je Đurišićka. Dok je Marija bila iznenađena Aninim komentarom da će se ispovraćati. Kako se završio ovaj sukob, saznaćemo u subotu od 21h na TV Prva.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.