Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Позната српска певачица заклела се на вечну љубав и у ЦРКВИ! На свадби пола домаће естраде... (ФОТО)

Популарна српска певачица прошле године венчала се у општини, а сада је направила и венчање у цркви

1626385832_biljana_secivanovic_svadba_15072021_0110.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Услед епидемиолошких мера током 2020. године, популарна српска певачица Биљана Сечивановић изговорила је судбоносно да свом веренику Александру Недићу само пред матичарем у општини. Ипак, велико славље и црквено венчање изостали током претходне године.

Прочитајте још: "Фантазирам да доживим саобраћајну несрећу, у којој бих постала параплегичар": Потпуно здрави људи који желе да постану инвалиди (ВИДЕО)


Фото: Ataimages

Управо јуче куцнуо је час да се певачица Биљана Сечивановић и њен, сада већ брачни партнер Александар Недић венчају пред Богом и заветују на вечну љубав у цркви. Након црквеног венчања, настављено је гала свадбено славље у једном од познатих београдских хотела.

Прочитајте још: Девојку напали на паркингу јер "не изгледа као инвалид": Њен жесток одговор је постао ХИТ на Интернету! (ФОТО/ВИДЕО)

Ово велико свадбено венчање Биљане Сечивановић и Александра Недића окупило је пола српске естраде. Тако је за добру атмосферу на свадбеном весељу била задужена џепна венера српске естраде, популарна Александра Бурсаћ која је стајала иза микрофона у краткој црвеној хаљиници.


Фото: Ataimages

Међу званицама са српске естраде нашли су се и певачи Љубомир Перућица, брачни парови певача Николина Ковач и Саша Капор, потом Ивана Павковић и Пеђа Митић, певачица Вања Мијатовић, али и свежи родитељи Јелена и Милан Динчић Динча и бројни други.

Прочитајте још: После смрти Рође Раичевића десила се ЈЕЗИВА СТВАР, коју мало ко зна! (ФОТО/ВИДЕО)


Фото: Ataimages

Прочитајте још: Након ЉУБАВНОГ КРАХА са познатим спортистом, српска глумица отишла на СЕЛО: Сада сади јагоде, шиша овце и вози трактор (ВИДЕО)


Фото: Ataimages

Прочитајте још: ФАНОВИ У ШОКУ! Сања Вучић шокирала изјавом о УРАГАНКАМА: "Немам представу шта би могао да буде разлог"


Фото: Ataimages

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas