Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познати певач УДАРИО фана усред концерта: НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ зашто је то урадио! (ВИДЕО)

Ексцентрично понашање публике све чешће на наступима светских звезда

1689073147_mgk.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ мацхинегункеллy
Oglas

Амерички рокер Машин Ган Кели ударио је свог фана у лице на недавном наступу, а свима је тешко да поверују када чују прави разлог зашто је то учинио.

Познат по вези са Меган Фокс, и хитовима попут ''Блоодy Валентине'', овај 33-годишњак недавним догађајем из Белгије, доспео је поново у жижу интересовања.

У видеу се јасно види како разговара са фаном, а потом га удара. Али, шта је прави разлог за овакво понашање музичара?

У видеу који је постао виралан, види се Кели како прилази публици и фану који држи натпис ''Дошао сам из Мексика само да би ме ударио''. Веровали или не, мушкарац је самовољно имао овај бизаран захтев од рокера.

У наставку се види како оклева да испуни његов захтев, те се фану обраћа са питањем:

- Зашто толико очајнички желиш да те ударим у лице? Имам прстење човече. То ће болети, упитао је, те обећао да ће размислити о томе.

А затим, на изненађење свих, он му је испунио жељу, ударивши га у образ и изговорио ''Волим те''.

За разлику од тренда који све учесталији у последње време, где фанови гађају извођаче на сцени, па је долазило чак и до озбиљних повреда, изгледа да су фанови све склонији и другачијим захтевима.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas