Oglas
· · Komentari: 0

Poznati pevač UDARIO fana usred koncerta: NEĆETE VEROVATI zašto je to uradio! (VIDEO)

Ekscentrično ponašanje publike sve češće na nastupima svetskih zvezda

1689073147_mgk.png
Photo: Instagram printscreen/ machinegunkelly
Oglas

Američki roker Mašin Gan Keli udario je svog fana u lice na nedavnom nastupu, a svima je teško da poveruju kada čuju pravi razlog zašto je to učinio.

Poznat po vezi sa Megan Foks, i hitovima poput ''Bloody Valentine'', ovaj 33-godišnjak nedavnim događajem iz Belgije, dospeo je ponovo u žižu interesovanja.

U videu se jasno vidi kako razgovara sa fanom, a potom ga udara. Ali, šta je pravi razlog za ovakvo ponašanje muzičara?

U videu koji je postao viralan, vidi se Keli kako prilazi publici i fanu koji drži natpis ''Došao sam iz Meksika samo da bi me udario''. Verovali ili ne, muškarac je samovoljno imao ovaj bizaran zahtev od rokera.

U nastavku se vidi kako okleva da ispuni njegov zahtev, te se fanu obraća sa pitanjem:

- Zašto toliko očajnički želiš da te udarim u lice? Imam prstenje čoveče. To će boleti, upitao je, te obećao da će razmisliti o tome.

A zatim, na iznenađenje svih, on mu je ispunio želju, udarivši ga u obraz i izgovorio ''Volim te''.

Za razliku od trenda koji sve učestaliji u poslednje vreme, gde fanovi gađaju izvođače na sceni, pa je dolazilo čak i do ozbiljnih povreda, izgleda da su fanovi sve skloniji i drugačijim zahtevima.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas