Oglas
· · Komentari: 0

Poznati se opraštaju od Siniše Mihajlovića, a poruka Erosa Ramacotija će vas rasplakati (FOTO)

Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini

1671273195_sinisa-mihajlovic-3.jpg
Foto: N Parušić/Profimedia/Youtubeprintscreen/TV Prva/RTS
Oglas

Legendarni fudbaler, izgubio je bitku protiv opake bolesti, a poznate ličnosti, domaće i svetsle u neverici su primili vest o njegovoj preranoj smrti.

Pročitajte još: Najmlađi sin Siniše Mihajlovića oprostio se od oca: Fotografija koju je postavio RASTUŽILA je celu naciju (FOTO)

Među prvima se oglasila porodica Balašević. Supruga pokojnog legendarnog pevača, objavila je deo pisma koje je Đole poslao Siniši kada je saznao da je bolestan.

- Šta da ti kažem, Sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u llok. Od tad znam s kim imam posla... I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo... Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu "tvoju bolest", zato što sam znao da to nikad ne može biti "tvoja" bolest, i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest, i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće ponovo vidim sa plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali poznaćeš me već. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog matorog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal... Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, i ni nećeš, bez brige... Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme", ništa više... Ð. Poruka Prijatelju dana 11.12.2019. - pisalo je u objavi Olivere Balašević. Odmah za njom oglasio se i Aleksa Balašević koji je postavio fotografiju sa legendarnim fudbalerom.

Foto: Instagram printscreen/oliverabalasevic

- Olujno je tamo gore... Gde vas nije puno stiglo... Verni naš prijatelju, volimo te zauvek... Siniša Mihajlović R.I.P., napisao je Aleksa.

Ubrzo je saučešće porodici uputili i glumci Dragan Bjelogrlić, Srđan Timarov i Gordan Kičić kao i pevač Nikola Rokvić.

Jelena Karleuša se samo kratko oglasila:

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Zbogom Siniša i hvala za sve.

Od Mihajlovića se oprostio i legendarni pevač Eros Ramacoti:

- Brate, nedostajaćeš mi - napisao je svetski poznati pevač uz emotikon slomljenog srca.

Foto: Instagram printscreen/erosramazzotti

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde poslednje tri godine lečio se od leukemije. U jednom trenutku stanje mu je bilo bolje, pa se čak i vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali bolest se ponovo vratila i nije uspeo da dobije najvažniju bitku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas