· · Коментари: 0
ТУГА

ПРЕМИНУО СИН КРИСТИЈАНА РОНАЛДА: Фудбалер се са супругом обратио јавности (ФОТО)

Новорођени син Кристијана Роналда преминуо је, наводи се у саопштењу објављеном данас на Инстаграм налогу фудбалера

1650313608_profimedia-0673630115.jpg
Фото: Профимедиа

Звезда Манчестер јунајтеда (37) објавио је у октобру 2021. да очекује близанце са својом партнерком Џорџином Родригез (28). 

У саопштењу пара је потврђено да је смрт њиховог дечака „највећи бол“, али се наводи да је њихова девојчица преживела. 

„Само рођење наше девојчице даје нам снагу да проживимо овај тренутак са мало наде и среће. Желели бисмо да се захвалимо лекарима и медицинским сестрама на њиховој стручној бризи и подршци. Сви смо схрвани овим губитком и љубазно молимо за приватност у овом веома тешком тренутку. Наш дечак, ти си наш анђео. Увек ћемо те волети."

Прочитајте још: Девојка УШЛА У МЕНОПАУЗУ са 15 година, а онда је сазнала ПОГУБНУ вест (ФОТО)

Лепе жеље и поруке утехе преплавиле мреже након Роналдове објаве на друштвеним мрежама раније вечерас.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/cristiano

Манчестер јунајтед, Роналдов тренутни клуб и тим у коме је учврстио статус легенде премијер лиге, објавио је на Инстаграму: „Твој бол је наш бол. Шаљемо љубав и снагу вама и породици у овом тренутку."

У међувремену, Роналдова сестра Катиа Авеиро објавила је емотивно отворено писмо у којем је рекла да је „наш мали анђео већ у татином крилу“, у вези са оца пара, Дениса, који је преминуо 2005. након борбе са алкохолизмом.  

„Волим те и моје срце је са тобом тамо“, писало је Авеиро у писму. "Нека вас Бог чува и све више ојачава ваш пут. Наш анђео је већ у татином крилу. А наша девојчица је тамо чврста и јака и пуна здравља и сваким даном ће нам показивати да је само љубав важна."

Денис је преминуо са само 52 године након што се напио. Кристијано је имао само 20 година када је умро.

Нападач Манчестер јунајтеда се расплакао у емотивном интервјуу са Пирсом Морганом у септембру 2019. када му је приказан стари видео снимак његовог оца. 

Морган је такође поделио своје симпатије са Роналдом, објавивши: „Срцепарајућу вест. Моје најдубље саучешће вама и целој вашој породици.'

БОНУС ВИДЕО:

 

cristiano

 
 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.