Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

PREMINUO SIN KRISTIJANA RONALDA: Fudbaler se sa suprugom obratio javnosti (FOTO)

Novorođeni sin Kristijana Ronalda preminuo je, navodi se u saopštenju objavljenom danas na Instagram nalogu fudbalera

1650313608_profimedia-0673630115.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zvezda Mančester junajteda (37) objavio je u oktobru 2021. da očekuje blizance sa svojom partnerkom Džordžinom Rodrigez (28). 

U saopštenju para je potvrđeno da je smrt njihovog dečaka „najveći bol“, ali se navodi da je njihova devojčica preživela. 

„Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak sa malo nade i sreće. Želeli bismo da se zahvalimo lekarima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak, ti si naš anđeo. Uvek ćemo te voleti."

Pročitajte još: Devojka UŠLA U MENOPAUZU sa 15 godina, a onda je saznala POGUBNU vest (FOTO)

Lepe želje i poruke utehe preplavile mreže nakon Ronaldove objave na društvenim mrežama ranije večeras.

Foto: Printskrin/Instagram/cristiano

Mančester junajted, Ronaldov trenutni klub i tim u kome je učvrstio status legende premijer lige, objavio je na Instagramu: „Tvoj bol je naš bol. Šaljemo ljubav i snagu vama i porodici u ovom trenutku."

U međuvremenu, Ronaldova sestra Katia Aveiro objavila je emotivno otvoreno pismo u kojem je rekla da je „naš mali anđeo već u tatinom krilu“, u vezi sa oca para, Denisa, koji je preminuo 2005. nakon borbe sa alkoholizmom.  

„Volim te i moje srce je sa tobom tamo“, pisalo je Aveiro u pismu. "Neka vas Bog čuva i sve više ojačava vaš put. Naš anđeo je već u tatinom krilu. A naša devojčica je tamo čvrsta i jaka i puna zdravlja i svakim danom će nam pokazivati da je samo ljubav važna."

Denis je preminuo sa samo 52 godine nakon što se napio. Kristijano je imao samo 20 godina kada je umro.

Napadač Mančester junajteda se rasplakao u emotivnom intervjuu sa Pirsom Morganom u septembru 2019. kada mu je prikazan stari video snimak njegovog oca. 

Morgan je takođe podelio svoje simpatije sa Ronaldom, objavivši: „Srceparajuću vest. Moje najdublje saučešće vama i celoj vašoj porodici.'

BONUS VIDEO:

 

cristiano

 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas