Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Приметио је шта се дешава": Дарко Лазић открио ко га је спасио од дроге, па објаснио како је све почело

Дарко Лазић, некадашњи победник најгледанијег музичког такмичења у региону „Звезде Гранда“, недавно је открио изненађујуће детаље свог живота

1704274100_493119cd25dac8a407b79a90400c953db11003b0.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Популарни певач је храбро признао да га је из пакла дроге извукао управо његов отац, а да га је рана популарност и зарађивање велике суме новца доводило до великих проблема.

– Након победе у такмичењу „Звезде Гранда“, са 17 година сам почео да зарађујем превише новца и ту је све кренуло низбрдо. За вече сам знао да зарадим и по 5.000 евра. Тада сам имао „пријатеље“ и сви су ме „волели“. Не могу да се сетим где сам први пут пробао дрогу, али мислим да је то било на некој журки – рекао је Дарко, па додао да је његова мајка то најтеже подносила:

- Мајка је тешко подносила тај мој период живота пун порока. Отац је приметио шта се дешава, вратио ме је у породичну кућу и вратио на прави пут. Одавао сам се пороцима и шта сад, потичем из кафане, а не из библиотеке. Ипак, најважније је да се човек у томе заустави.

Дарко Лазић открио ко га је вратио на прави пут

Дарко је такође признао да је зависник од адреналина, говорећи о изазовима које воли и истичући да је то заправо његов највећи порок.

– Када добро размислим, зависник сам од адреналина и то је мој једини и највећи порок. Обожавам адреналинске спортове и нема шта нисам пробао. Скакао сам и с висине од 190 метара, а поред аутомобила волим и вожњу мотором, јер ме смирује – објаснио је за Информер.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas