Oglas
· · Komentari: 0

"Primetio je šta se dešava": Darko Lazić otkrio ko ga je spasio od droge, pa objasnio kako je sve počelo

Darko Lazić, nekadašnji pobednik najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Zvezde Granda“, nedavno je otkrio iznenađujuće detalje svog života

1704274100_493119cd25dac8a407b79a90400c953db11003b0.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Popularni pevač je hrabro priznao da ga je iz pakla droge izvukao upravo njegov otac, a da ga je rana popularnost i zarađivanje velike sume novca dovodilo do velikih problema.

– Nakon pobede u takmičenju „Zvezde Granda“, sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao „prijatelje“ i svi su me „voleli“. Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurki – rekao je Darko, pa dodao da je njegova majka to najteže podnosila:

- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke. Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.

Darko Lazić otkrio ko ga je vratio na pravi put

Darko je takođe priznao da je zavisnik od adrenalina, govoreći o izazovima koje voli i ističući da je to zapravo njegov najveći porok.

– Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje – objasnio je za Informer.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas