Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ СТИЛ

Прошетала пистом у ролци и БЕЗ ШМИНКЕ: На ревији су сви гледали у Верицу Ракочевић из једног разлога (ФОТО)

Модна дизанјерка Верица Ракочевић прошетала је пистом у најопуштенијем издању.

1638280793_verica-rakocevic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Санја Маринковиц
Oglas

Српса модна креаторка Верица Ракочевић синоћ је у Београду одржала своју ревију, на којој је поносно представила нове одевне комаде на којима је радила у протеклим месецима.

Ипак, поред изврсних модних комбинација, све очи биле су упрте управо у дизајнерку, и њено појављивање на писти.

Прочитајте још: Две боје, јак контраст и дебела пета: Верица Ракочевић у ЧИЗМАМА које ће пожелети СВАКА ЖЕНА (ФОТО)

Наиме, Верица је пред публику изашла без шминке, и у опуштеном издању.

На себи је имала црну ролку, и лежерне панталоне коде подсећају на доњи део тренерке. Лице јој није било нашминкано, а коса јој је падала преко рамена.

Оваквим аутфитом модна дизајнерка је показала да се осећа одлично у својој кожи, због чега су све очи биле упрте у њу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOTO TEO (@foto.teo_)

О томе да њој године не значе ништа, и да их је савршено прихватила, Верица редовно истиче у медијима.

- За мене је са једне стране смешно када људи помињу године. Најгори терор због година трпе жене. Ја имам 73 године, мени кад кажу да сам баба, то је стварно тако. Имам шесторо унучади. Сама чињеница да сте ви у стању да жени од 40 година кажете да је баба је поражавајуће. И ја сам ту као неки хајдук стала у одбрану свих жена. Мислим да је то јако неправедно. Нисам чула никада да за неког мушкарца од 50 година кажу деда. Баба и деда сте када имате унуке. Младост се мери количином снаге коју имате и којом можете да стварате, младост је у глави - поручила је својевремено дизајнерка за "Телеграф".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E-Stock Agency (@estockfoto)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas