Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВА НА УДАРУ Милана Лаће Радуловића биће ЦЕЦА: "Не могу више да кријем, никада јој нећу заборавити ОВЕ речи"!

Милан Лаћа Радуловић, иако је и даље скрхан болом због смрти мајке Марине Туцаковић, решио је да се након што прође 40 дана жалости жестоко обрачуна са естрадом.

1633504752_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ АТА
Oglas

Како тврде извори, Лаћа планира да открије имена певача који су остали дужни његовој мајци, али и да исприча како је он успео да од великих звезда наплати дугове и ко им је окренуо леђа.

Прочитајте још: Најрадосније вести у дому Андрије Милошевића! Након 10 година везе са колегиницом, ПОСТАЈЕ ТАТА? (ФОТО)

"Марина је била скупа, а сви су се обогатили од песама"

Како медији незванично сазнају, Лаћа се пре неколико дана поверио својим блиским пријатељима да многима са естраде неће бити добро када он буде проговорио о свим естрадним тајнама о којима је годинама ћутао. Марина Туцаковић до краја живота није никад помињала имена, осим Аце Лукаса, али њен син је из револта одлучио да открије ко је све у питању.

Цеца Ражнатовић ће му се прва наћи на удару, а познато је колику нетрпељивост има према певачици, што је, како су бројни медији пренели, кулминирало на дан Маринине сахране, када је од ње захтевао да се с појединим колегама, удаљи од гроба његове мајке.

Лаћа је у обрачун са Цецом кренуо још почетком године, када је на свом Твитер налогу прозвао певачицу. Открио је да је ушао у расправу са певачицом због новца, јер јој је, како каже, било скупо да плати песме које је он писао за њену ћерку Анастасију.

"Да се разумемо. Јер не могу више да кријем информације. Једне ноћи Наногица је послала мени поруку: "Мени је то скупо ко Марина!" Пре тога, трошковник сам трипут испоставио. Све би то било прихватљиво да нисам потцењен и увређен на нивоу: "Скупо ми ко мајка" усред мермера Љутице Богдана. Ово нема везе с правдом. Нема везе са случајем. Има везе с тим да је моја мајка била скупа", написао је тада Лаћа на Твитеру.

Он је у разговору са блиским особама испричао да су га те Цецине речи веома погодиле, јер је испало да је Марина прескупа, а сви певачи, па и она сама су на њеним песмама зарадили много више новца. Он је такође рекао и да ће јавности открити како је успео да од Ражнатовићке, уз помоћ једног сарадника, наплати дуговање за Анастасијин албум. Испричао им је да је певачици било најтеже да да новац на крају и да ју је чекао неко време.

На листи су и други певачи

Осим сукоба око дуга, Лаћа је замерио Цеци и причу која се појавила у медијима, да је Ражнатовићева плаћала Марини лечење од тешке болести, што он негира, али признаје да је звала болнице и пружала моралну подршку.

На Лаћиној "црној листи" налази се и Аца Лукас, кога су његови родитељи Марина и Александар Радуловић Фута тужили због новца који им, како су они тврдили, он дугује за једну турнеју. Суд је тада пресудио у њихову корист, али како је Марина једном приликом изјавила, Лукас то никада није исплатио.

Идентитет осталих певача и певачица које ће Лаћа разоткрити још увек није познат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas