Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Радила сам понижавајуће ствари": Мелина Џиновић о браку са Харисом, па додала - "Супруга питам да ли смем да изађем"

Мелина Џиновић у складном је браку са Харисом већ дужи низ година, али је открила и којих поступака се стиди

1659616813_melina_dzinovic_14042016_046.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Мелина и Харис Џиновић у складном су браку од 2014. године. Упрскос разлици у годинама од чак три деценије, њихов однос је идиличан и без скандала. Круна њихове љубави су ћерка Ђина и син Кан.

Мелина је једном приликом открила да се са супругом консултује око сваке ситнице, па чак га и пита да ли сме да изађе:

"Док Харија нисам упознала, била сам упућена искључиво на школу, путовања и испите. Волела сам кућна дружења, добре филмове и књиге. Прекретница се догодила са двадесет две године, када сам се удала за њега и родила децу. Данас живим слободан живот без икаквих забрана, Харија увек питам за све, па чак и да ли могу да изађем, што је њему смешно. Водим живот какав ми је он омогућио и то човек може само да пожели", открила је креаторка за "Сторy".

Прочитајте још: Његову смрт никада није преболео: Ово је брат Павла Вуисића (ФОТО)

Признаје да је на почетку везе била јако љубоморна и да је проверавала мужа, али сада то више не ради:

"Била сам као прави психопата, а сада ме је срамота што сам га прогањала током прве три године брака. Проверавала сам му телефоне, кредитне картице и постављала трик питања која су њему била смешна, а ја сам мислила да сам много паметна. Сада сматрам да је такво понашање понижавајуће за жену, али будући да га три године нисам ухватила у превари, одлучила сам да престанем са таквим поступцима и љубомора је нестала", била је потпуно искрена.

Позната креаторка не крије да јој се супруг велика животна подршка:

Прочитајте још: "Два пута сам оперисан": Наш познати певач проговорио о борби са РАКОМ КОЖЕ

"Била сам као прави психопата, а сада ме је срамота што сам га прогањала током прве три године брака. Проверавала сам му телефоне, кредитне картице и постављала трик питања која су њему била смешна, а ја сам мислила да сам много паметна. Сада сматрам да је такво понашање понижавајуће за жену, али будући да га три године нисам ухватила у превари, одлучила сам да престанем са таквим поступцима и љубомора је нестала", испричала је својевремено.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas