Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕКЛИ СУ НАМ ДА НЕ МОЖЕМО ДА ИМАМО ДЕЦУ: Болна и тешка борба познате Српкиње (ФОТО)

Њена борба за потомство може послужити као инспирација многима

1677937048_naslovna-ivanakorob-ig.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/иванакороб
Oglas

Ивана Кораб, поносна је мама двогодишњег сина Матеа, а кроз неколико месеци добиће још једног дечака. Оба пута затруднела је уз помоћ вантелесне оплодње, а она и њен супруг прошли су кроз тешку борбу како би се остварили као родитељи. 

" До екстрема је ишло, заправо до тога да смо отишли у Праг, и да су нам рекли да не можемо да имамо децу, и предлагали донатора сперме. У том моменту, мој супруг из првог брака има дете од 13 година, говорила сам да је оно доказ, али они су узимали просек. Играју се са твојим животом и са тим да не можеш да имаш дете, и дају ти донатора, грозно", рекла је Ивана у емисији "Практична жена" и додала:

"У тим моментима је јако тешко када ти неко стручно лице тако нешто каже…Нисмо сви у сваком моменту јаки и због тога отворено причам о свему. Ипак, негде треба та натприродна енергија да се издвојите од тих негативих информација од стручног лица и да потражите друго, треће мишљење."

Ивана јавно говори о овој теми, како би дала подршку и другим паровима који пролазе кроз исто. 

" Кад сам улазила у све то, видела сам колико је то био табу, оно као ‘Боже ниси жена ако не можеш природно, ниси мушкарац ако…’, јежим се на то, на хормонима сам, тако да сам јако емотивна и кад причам о томе, али занемарите моју реакцију. Кад сам ушла у све то, схватила сам да смо ми због незнања, себи највећи непријатељи, у том незнању стварамо додатни притисак. Знам кроз шта сам прошла, и ако једну жену могу да опустим и да јој помогнем, да се мало мање нервира, ја сам успела", истакла је манекенка, која се четири пута подвргла процесу вантелесне оплодње.

Прва вантелесна није успела, након друге је изгубила бебу, после треће се родио Матео, а ускоро ће њихова породица постати богатија за још једног члана. Ивана је прижељкивала да након сина добије и ћерку, али јој је пре свега, било важно да је са трудноћом све у реду, и да је беба здрава. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/ иванакороб

" Хтела сам девојчицу, а кад смо чули да је дечак само се чуо мук, и тек после пет секунди ‘јееј’. Желела сам да имам и дечака и девојчицу, али битно је да све испадне како треба", закључила је у поменутој емисији. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas