Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Успели смо": Глумица у 56. години родила сина Луку - када су јој рекли да је то немогуће остварио јој се највећи сан (ФОТО)

Након неуспешне вантелесне оплодње догодило се изненађење

1687425363_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм /принтскрин/ цлаудиараиа
Oglas

Бразилска глумица Клаудија Раја открила је у марту ове године да су она и њен супруг Џарбас Омем де Мело (53) дочекали своје прво заједничко дете, дечака по имену Лука. 

Онда када је мислила да је све изгубљено и да неће имати заједничко дете са другим супругом, 56-годишња звезда теленовеле, затруднела је три године након што су јој лекари рекли да јој је почела менопауза.

- Лука је стигао и заблистао у суботу увече. Стигао је овде, 11 фебруара, већ је заузео своје место. Успели смо - поручила је поносна мама тада на Инстаграму.

Клаудија је у другом браку од 2018. а због јаке жеље да има заједничко дете са другим мужем одлучила се за вантелесну оплодну. Након неуспешног првог покушаја одлучила је да одустане од трећег детета. Ипак, три године касније догодило се изненађење.

- Имала сам врло озбиљан разговор са Богом. Рекла сам: "Само ћу покушати једном. Нећу изазивати ​​судбину. Покушаћу једном, и ако успе, у реду је, а ако се не догоди, разумећу", рекла је глумица, преноси Пипл.

Калудија је након оваквих вести добила бројне позитивне коментаре, али су се међу бројним позитивним нашли и негативни, које она покушава да разуме.

- У мом случају, имати 50 и више година био је један од изазова, али вреди размислити о томе да данас постоји хиљаду породичних формата и толико других облика мајчинске љубави. Морамо да зауставимо ову манију осуђивања или постављања ограничења на туђе материнство, јер свака особа види ово искуство на веома интиман и јединствен начин.

Према Тхе Суну, након што је сазнала за трудноц́у, мислила је да је њен доктор погрешио.

- Имам 55 година - сец́а се да је рекла свом лекару. Ипак, лекар је био у праву, а Клаудији и њеном супругу се оставрио сан.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas