Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РОДИТЕЉИ НИСУ ПОДРЖАЛИ ВЕЗУ: Звезда Гранда открила детаље о вези са старијим певачем (ФОТО)

Млада певачица је проговорила о детаљима њихове везе.

1643372459______________________1_06548559937995.7jpg77.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ emirhabibovicofficial
Oglas

"Јавност интригира моја веза са Емиром због година? Шта је он од мене старији 20-30 година? Не разумем! Сматрам да је нека максимална мера ту до 10-15 година, када се већ о годинама ради. Скроз је у реду ако се двоје људи нађу и енергије им се поклопе", рекла је Селимовићева и открила како је почела њихова љубавна прича:

"Упознао је моје родитеље, на почетку није било све како треба, али све оно што сам ја причала њима Емир је временом сам и потврдио. И сада је наравно, све у најбољем реду".

Прочитајте још: "УЛОГЕ СУ ПОДЕЉЕНЕ": Мира Адања Полак изненадила ставом о породици, по цену да је многи осуде (ФОТО)

Иако јој раније није била пракса да има старије момке, срце је пресудило:

"Знате како, никада нисам размишљала да ли ћу имати млађег или старијег момка. У животу срце одлучује и нека реалност", истакла је Тамара.

Хабибовић са претходним партнеркама има децу, а Тамара каже да је неке од њих имала прилику и да упозна:

"Емир има троје деце, старијег сина сам упознала и све је у најбољем реду", испричала је је Селимовићева и открила да ли је упознала Емирове бивше и да ли се прибојава да би у неком моменту могла да доживи исту судбину као и оне.

"Ово морам да прокоментаришем на свој начин зато што свако у животу има неку ружну прошлост. Емир је од старта био искрен према мени и доказао све својим делима, тако да заслужује, када су његова деца у питању да ћу ја бити уз њега сто посто. Што се тиче страха, до сада се никада није јавио нити ће се то десити", рекла је Тамара Селимовић.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas