Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УЛОГЕ СУ ПОДЕЉЕНЕ": Мира Адања Полак изненадила ставом о породици, по цену да је многи осуде (ФОТО)

Многима омиљена новинарка и ауторка емисије, Мира Адања Полак, о мушко-женским односима.

1643359419_0654855375.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Mira Adanja Polak Ekskluzivno
Oglas

Чувена новинарка Мира Адања Полак (79) деценијама је у браку са човеком њеног живота, Мартином Дарком Полаком.

Због њега је својевремено умела да одложи веома битан интервју и врати се из Америке у Србију. Није се смирила док му није родила дете, а често воли да се нашали и каже да јој је то пошло за руком тек из деветог пута, те да се у томе можда и највише огледа њена упорност и истрајност.

Породица на првом месту

Мирин муж је ракетни инжењер, који, како славна новинарка тврди, није много заинтересован за њене емисије, као што уосталом то нису ни син Марко, снаја и троје унучића.

Мира породицу увек ставља на прво место, а улогу супруге, мајке и баке посматра као нешто свето. За себе тврди да је патријархална жена, што је по њеном мишљењу срж складног брака.

Прочитајте још: ДОСТА! Верица Ракочевић одговорила свима који имају проблем с тим што носи минић (ФОТО)

- Зна се ко је у кући најстарији, муж, ко други. Муж је глава куће и то поштујем. Мислим да је у основи свих брачних размирица управо тај исфорсирани сукоб надлежности, та потреба неких жена да, без икаквог истинског разлога, преузимају на себе прерогативе који припадају мушкарцима. Зашто, чему, па улоге су одавно подељене! Свако нек игра своју и – мир у кући. Кажем то по цену да ме оптуже да сам конзервативна и традиционална. Ја се никада ни са једним мушкарцем нисам надметала и зато, ваљда, никада нисам ни доживела од њих понижење или неку другу непријатност - рекла је раније Адања и додала:

- Када сам рецимо имала заказан интервју са Кисинџером, мој супруг је затражио од мене да сместа седнем у авион и да се из Њујорка вратим кући. То сам и урадила, а испоставило се да сам таквом одлуком обезбедила код саговорника могућност да интервју добијем следећи пут. То су ти слатки и горки ризици нашег посла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas