Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Кужет УЖИВА у трудноћи: Водитељка проводи дане далеко од градске гужве (ФОТО)

Водитељка Сања Кужет је одлучила да ужива у благословеном стању и да безбрижно проводи дане

1709038648_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-sanja_kuzet.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - сања_кузет
Oglas

Након што је објавила да се повлачи са сцене због благословеног стања, водитељка Сања Кужет показала је како проводи најлепше дане.

Сања је решила да трудноћу проведе у природу уживајући у миру и ишчекивању бебца.

И пре трудноће, лепа водитељка трудила се да што више борави у природи, а то чини и сада, само интензивније.

-Важно је да се понекад одвојимо од свих обавеза и дозволимо себи дан за регенерацију и враћање енергије. Дан само за музику и плес, омиљену серију, дописивање и безбрижно лежање- поручила је Сања пре неколико дана.

Због тога је поново отишла на планину где ужива у миру и свежем ваздуху, што је и показала на друштвеним мрежама.

Подсетимо, Сању Кужет у „Звездама Гранда“ заменила је Ана Севић која је пред Грандовим камерама проговорила о повратку на сцену на којој је и започела своју каријеру.

–Прошло је десет година од када сам на овој сцени стајала као водитељка „Звезда Гранда“ и пет година „Неке нове клинце“ тако да је с једне стране много година, а с друге као да је било јуче– рекла је Ана за Гранд и открила да ли се чула са Сањом Кужет.

–Нисмо се чуле. Честитала сам јој наравно када сам чула да стиже још једна бебица и много ми је драго због тога. Сања је дивна жена и драго ми је што је остварена на свим фронтовима. Желим јој да ужива у својој трудноћи и да јој кажем да је „Звезде Гранда“ оставила у сигурним рукама.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas