Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Kužet UŽIVA u trudnoći: Voditeljka provodi dane daleko od gradske gužve (FOTO)

Voditeljka Sanja Kužet je odlučila da uživa u blagoslovenom stanju i da bezbrižno provodi dane

1709038648_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-sanja_kuzet.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - sanja_kuzet
Oglas

Nakon što je objavila da se povlači sa scene zbog blagoslovenog stanja, voditeljka Sanja Kužet pokazala je kako provodi najlepše dane.

Sanja je rešila da trudnoću provede u prirodu uživajući u miru i iščekivanju bebca.

I pre trudnoće, lepa voditeljka trudila se da što više boravi u prirodi, a to čini i sada, samo intenzivnije.

-Važno je da se ponekad odvojimo od svih obaveza i dozvolimo sebi dan za regeneraciju i vraćanje energije. Dan samo za muziku i ples, omiljenu seriju, dopisivanje i bezbrižno ležanje- poručila je Sanja pre nekoliko dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Zbog toga je ponovo otišla na planinu gde uživa u miru i svežem vazduhu, što je i pokazala na društvenim mrežama.

Podsetimo, Sanju Kužet u „Zvezdama Granda“ zamenila je Ana Sević koja je pred Grandovim kamerama progovorila o povratku na scenu na kojoj je i započela svoju karijeru.

–Prošlo je deset godina od kada sam na ovoj sceni stajala kao voditeljka „Zvezda Granda“ i pet godina „Neke nove klince“ tako da je s jedne strane mnogo godina, a s druge kao da je bilo juče– rekla je Ana za Grand i otkrila da li se čula sa Sanjom Kužet.

–Nismo se čule. Čestitala sam joj naravno kada sam čula da stiže još jedna bebica i mnogo mi je drago zbog toga. Sanja je divna žena i drago mi je što je ostvarena na svim frontovima. Želim joj da uživa u svojoj trudnoći i da joj kažem da je „Zvezde Granda“ ostavila u sigurnim rukama.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas