Oglas
· · Komentari: 0

Saška i Đorđe Đoković o životu u Dubaiju, otkrili da li će se vraćati u Srbiju: "Nemamo u planu da dođemo u skorije vreme"

Mladi bračni par, Saška i Đorđe Đoković, nedavno su se preselili u Dubai sa sinom Aleksandrom

1704103049_488f9295d05efa2c397302ca2982e44fe166aa4b.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Saška i Đorđe Đoković nedavno su napustili Beograd i otpočeli život u Dubaiju zbog poslovnih obaveza. Mladi bračni par će u Emiratima provesti praznike, a kako kažu prija im promena životnog prostora.

- Od početka naše veze pa sve do sad, lokacija na kojoj smo nije određena u potpunosti (smeh). Mi smo stalno u nekakvoj selidbi, sređivanju prostora, ali ono što je bitno to je da idemo u korak jedno sa drugim i da se slažemo u važnim životnim odlukama. Mene očigledno radi taj Strelac u horoskopu pa sam sklona promenama i imam taj avanturistički duh, a Đole je izabrao baš takvu ženu za sebe, jer je i njegova priroda vrlo slična - rekla je Saška za 24sedam, a Đorđe se nadovezao.

- Svaka selidba sa sobom nosi veliki izazov i odgovornost, pa tako i ova. Trenutni period života i poslovni zadaci su nas uputili u Dubai, i jako smo uzbuđeni zbog toga. Mogu slobodno da kažem da je to i Saški i meni omiljeni grad. Srbija je naš dom, uvek ćemo se vraćati - rekao je on.

Kako Saška ističe, nemaju u planu da skorije dođu u Srbiju.

- Nemamo u planu da dođemo u skorije vreme u Srbiju, jedino što u perspektivi imamo je da ćemo proslaviti Aleksandrov 1. rođendan u martu. Božić planiramo da provedemo u sklopu naše porodice - rekla je ona.

Saška i Đorđe su u martu 2023. godine postali roditelji, a ova nova životna uloga im je donela nove poglede na svet, a mlada mama ne krije da je imala brojne strahove.

 - Ja sam u početku razvila strahove, jer sam u potpunosti osetila odgovornost za nečiji život. Bila sam vrlo nerealna po tom pitanju dok sam bila u drugom stanju, jer sam mislila da ću nastaviti svoj život istim onim tempom kakav sam ranije imala. Toliko sam bila nerealna, da sam imala u planu da krevetac stavim u svoj salon venčanica i da nastavim sa poslovnim obavezama. Često kada bih bila van kuće zbog obaveza, pitala bih sebe da li sam dobra majka. A kada bih bila kod kuće neko duže vreme, onda sam sebi postavljala pitanja kakva sam ja to poslovna žena. Dala sam sebi prostora da osvestim situaciju u kojoj se nalazim i da naučim da uživam u svemu što mi život nudi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas