Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сека Саблић након четири деценије открила све тајне са снимања филма "Маратонци трче почасни круг"

Славна глумица открила до сада непознате детаље са снимања култног филма

1648469514_seka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Четири деценије од премијере култног филма „Маратонци трче почасни круг“, наша легендарна глумица Сека Саблић је у емисији „Викенд на К1“ испричала све оно што се дешавало иза камере.

Прочитајте још: Поносни тата: ЛУКА ЈОВИЋ поделио фотографију СОФИЈЕ МИЛОШЕВИЧ и малог ТЕОДОРА

- Када сам прочитала сценарио, улога Кристине ми је дошла као рукавица. Можда она није била толико у сценарију видљива колико сам јој ја дала моју агресију  и није је постојала ниједна дилема да ли треба да играм Кристину -рекла је Сека у емисји на К1 телевизији.

"Син је плакао током снимања једне сцене"

- „Маратонаца“ се увек присетим према годишту мога сина који је тада био баш мали, ја сам га довела на снимање сцене када мене Богдан Диклић носи а већ ме је удавио, мој син је толико плакао да су морали да прекину и да га одведу далеко од снимања – испричала је Сека.

Она се осврнула на сцену када се нага купала у језеру

- Скакале су жабе око мене док сам пливала у језеру, али кад градиш таквог лика уопште не питаш ништа. Питала сам Шијана како он то мисли да снима, докле ће и шта у кадру да се види, а он је нешто безвезе мумлао, снимали су са друге обале, није уопште било никакве голотиње на крају. Ја сам у језеро ушла само у гаћама али ме све то ништа није занимало, кад си покривен улогом о тим стварима уопште не размишљаш. А Бора је био без гаћа – признала је Сека у „Викенду на К1“ и открила да није било много дружења за време снимања, јер је доста колега било у веома лошим односима.

Лаж је да она није била у добрим односима са Бором

- Не знам одакле је то изашло, били смо у најбољим односима, ја сам са Бором и Гагом била најбилжа. Били смо пријатељи, са Бором сам прошла његове најтеже дане и он са мном моје – испричала је Сека за К1 и открила како је она добила свој хонорар. Кажем ја Бори да ћу да тражим исти хонорар као и он, а он и Гага су ме зезали, мада нисам им остала дужна. Тражила сам да видим Борин уговор и да потпишем исту цифру, што се и догодило, али ме је онда Бора зезао „Ал си глупа мами** ти па ја имам дупли уговор“. То ми је био наук, нисам спавала целе ноћи и тада сам рекла себи Секо никада више не питај за туђи уговор, само гледај свој, ако ти одговара ради, ако не, немој да радиш.

Прочитајте још: ЖИВЕЛА У БЕДИ, А ДАНАС УЖИВА СА ПЛЕМИЋЕМ У ЛУКСУЗУ: Истина о трагичном детињству добитнице Оскара, Џесике Честејн

 

- Одиграла бих Кристину апсолутно исто. Кристина је напаљена провинцијалка, тачно сам је одиграла како треба. Увек уживам када погледам филм и гледам како нема ниједну грешку, ни у глуми, ни у сценарију, режији, то је невероватно – закључила је Сека Саблић за К1 телевизију у „Викенду на К1“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas