Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сергеј Ћетковић о усвојеним ћеркама - „Увек мојој деци понављам, ја сам вас родио из срца“

Црногорски певач разбије предрасуде и истиче и да воли сам да пегла своје ствари

1688042715_vesna_dedic_15062023_0066.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Сергеј Ћетковић и његова супруга Кристина 2010. године усвојили су девојчицу Лолу, а две године касније и Милу.

У емисији „Гоца схоw“ на К1 телевизији, популарни певач, говорио је о свом животу, али и тренутку када је постао тата две преслатке девојчице.

- Често умем да седнем за компјутер и гледам њихове снимке и слике, када су биле мале. Толико су различите. Мила је сада Лолин сателит, стално иде за њом и само је шпијунира, а онда нама говори шта ради – каже Сергеј.

Певач је раније отворено говорио о борби за потомство, а о усвајању није пуно причао у медијима:

- Нисам пуно причао о усвајању. У последњих десет година сам упознао много људи, који се сраме да причају у томе. Да ли је битно да ли сте биолошки родитељи или сте усвојили дете. Која је поента бити родитељ? Толико је небитно, најважније је шта му пружаш. Родитељство је бити његова сигурност, анђео чувар, водич и бити његов оперативни систем за даље у животу, бити ту, шта је друго битно? – објашњава и додаје да шта је највећа баријера од усвајања код људи:

- Има толико случајева, где људи крију од своје деце до пунолетства да су усвојена и онда оно у 17. години, кад је већ одрастао и формиран човек, доживи разочарење. Срушиш му читав свет сазнањем да му они нису прави родитељи. Страх увек постоји, ми смо се само препустили томе. Људи, уколико желите да будете родитељи, немојте да бирате средства. Усвојите децу, учините себе и ту децу срећним. Без икакве премисли о томе, то је добро дело. Увек мојој деци понављам, ја сам вас родио из срца – каже Сергеј и објашњава како је ћеркама саопштио да су усвојене.

- Ја сам им то објашњавао кроз приче, како постоји једна школа за децу где она живе и да смо ми чули да нас она чека, а да нам је она одговорила када нас је видела на вратима: „што сам вас чекала оволико“. Мораш да нађеш начина, где ћеш најсликовитије и најблаже пренети да то не буде трауматично, јер људи углавном од тога праве да је то нешто баук. То нема потребе. Мили смо испричали да смо дошли Лола, мама и ја, да смо је тражили, а да је она дигла руку и рекла „Ево ме“ – каже Сергеј и напомиње да би институције морале да ублаже процесе, како би свако дете добило своју породицу.

 Ћетковић каже да уме да буде строг према деци и да се наљути на њих

- Умем да викнем, али ме нико не слуша и онда ја знам кога ће да слушају. Некада се стварно наљутим на њих и кажем им, да наредна три дана не причам са њима. Мислим, то нема шансе да издржим, онда схвате да сам стварно љут, па крене процес извињавања, уз чувену реченицу, неће се поновити или „не могу да заспим, док ме не пољубиш пред спавање“ - прича црногорски певач и објашњава какве су девојчице по карактеру:

- Толико су различите. Мила је сада Лолин сателит, стално иде за њом и само је шпијунира, а онда нама говори шта ради. Лола има Кристинине особине, док је Мила као ја. Штребер, дисциплинована и креативна је јако. Све што узме у руке од тога направи нешто и црта страшно добро. Када сам је питао шта би хтела да буде, рекла би ми да би волела да буде режисер– додао је.

Сергеј каже да му кућни послови не падају тешко, као и да највише воли да сам испегла своје ствари

- Радим кућне послове. Моја мајка није имала ћерке да јој помажу, па смо нас тројица морали да знамо све. Немам проблем да усисам, а своје ствари највише волим сам да пеглам – закључио је Сергеј Ћетковић у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas