Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Сергеј Ћетковић испричао детаљ из живота о коме до сада није говорио

О овоме није причао до сада

1604414594_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Познати певач Сергеј Ћетковић открио је данас да се у једном тренутку ломио између музике и глуме.

Прочитајте још: Жељко Шашић први пут јавно проговорио о разводу

- Андрија Милошевић је у том тренутку студирао глуму на Цетињу и ја сам се озбиљно размишљао да ли да упишем глуму или режију, или да останем веран музици. Некако сам преломио да ипак музика буде мој животни позив и нисам погрешио, наравно – рекао је Сергеј у емисији „Кец на једанаест“.

 
Како је додао, та љубав према глуми може да се примети на његовим концертима. 
 
- У почетку, на првим концертима био сам „стиснут“ и готово да ништа нисам говорио, осим оног мог чувеног „хвала пуно“, „хвала много“. С временом сам се опустио и сада на мојим концертима, баш због те љубави према глуми,  причам и вицеве, а често се и запричам толико да не заклапам. Као неки станд-уп концерт – рекао је певач. 
 
 
Ове године имао је велике планове како би обележио 20 година каријере, али му је корона, баш као и свима другима, покварила планове. Ипак, најављује велике професионалне успехе. 
 
- Лола и Мила" се спремају за пут на европско тржиште. Превели смо прве епизоде на шпански и припремамо излазак на тржиште Шпаније и Чешке. Много ми је драго што је овај цртани филм популаран у региону, много ме радује што је и у хрватској доживео прави „бум“, а сада крећемо и у освајање Европе – најавио је познати певач.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas