Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Sergej Ćetković ispričao detalj iz života o kome do sada nije govorio

O ovome nije pričao do sada

1604414594_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Poznati pevač Sergej Ćetković otkrio je danas da se u jednom trenutku lomio između muzike i glume.

Pročitajte još: Željko Šašić prvi put javno progovorio o razvodu

- Andrija Milošević je u tom trenutku studirao glumu na Cetinju i ja sam se ozbiljno razmišljao da li da upišem glumu ili režiju, ili da ostanem veran muzici. Nekako sam prelomio da ipak muzika bude moj životni poziv i nisam pogrešio, naravno – rekao je Sergej u emisiji „Kec na jedanaest“.

 
Kako je dodao, ta ljubav prema glumi može da se primeti na njegovim koncertima. 
 
- U početku, na prvim koncertima bio sam „stisnut“ i gotovo da ništa nisam govorio, osim onog mog čuvenog „hvala puno“, „hvala mnogo“. S vremenom sam se opustio i sada na mojim koncertima, baš zbog te ljubavi prema glumi,  pričam i viceve, a često se i zapričam toliko da ne zaklapam. Kao neki stand-up koncert – rekao je pevač. 
 
 
Ove godine imao je velike planove kako bi obeležio 20 godina karijere, ali mu je korona, baš kao i svima drugima, pokvarila planove. Ipak, najavljuje velike profesionalne uspehe. 
 
- Lola i Mila" se spremaju za put na evropsko tržište. Preveli smo prve epizode na španski i pripremamo izlazak na tržište Španije i Češke. Mnogo mi je drago što je ovaj crtani film popularan u regionu, mnogo me raduje što je i u hrvatskoj doživeo pravi „bum“, a sada krećemo i u osvajanje Evrope – najavio je poznati pevač.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas