Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Силванина СЕСТРА је била у шестом месецу ТРУДНОЋЕ када су погинуле: Бавила се музиком и много је личила на њу (ФОТО)

Мирјана и Силвана су биле јако повезане

1664376263_Foto-Printscreen-YouTube-srbabeg.jpg
Фото: Принтсцреен / YоуТубе - србабег
Oglas

Лик певачице Силване Арменулић која је трагично настрадала у саобраћајној несрећи 10. окробра 1976. године, оживела је глумица Тамара Драгичевић у филму "Тома".

Силвана је рођена 18. маја 1939. године у Добоју као Зилха Барјактаревић, као четврто дете од њих тринаесторо.

Своју музичку каријеру започелаје врло млада, а убрзо постала једна од највећих певачица југословенске народне песме. Имала је бројне хитове, али као печат њене каријере била је песма "Шта ће ми живот без тебе драги" коју јој је написао Тома Здравковић.

На врхнуцу славе, СИлвана је трагично изгубила живот у 38. години у удесу на магистралном путу Београд–Ниш код Колара.

Заједно са њом погинули су и и Миодраг Јашаревић, шеф народног оркестра РТБ-а, који је те вечери био за воланом, и Силванина сестра Мирјана Барјактаревић, која је била у шестом месецу трудноће.

Мирјана се такође бавила музиком, а поред тога, физички је доста подсећала на Силвану, а биле су и много повезане.

 

Прочитајте још: Била је мис Југославије и популарна ПЕВАЧИЦА: Нестала је због ВЕЛИКЕ трагедије и посветила се сину (ФОТО)

Њихова трећа сестра Дина Бајрактаревиц Николић те кобне ноћи изгубила је своје најмилије, али и дан данас чува успомену на сестре за које је била веома везана.

- Биле смо много повезане, Мирјана, Силвана и ја. Посебно последњих дана биле смо нераздвојне. Силвана је била поднела папире за развод брака. Имала је јако лош брак са Радмилом. Почела је да се забавља са спортским коментаром Марком Марковићем. Били су заљубљени једно у друго. Требало је да се деси још једно, треће, рочиште да се разведе од Радмила, али зла судбина је то спречила. Она је била сасвим друга особа када је са нама сестрама, фамилијом, него каква је када се појави пред публиком -рекла је за Блиц Дина једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas