Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Син Бате Живојиновића открио шта мисли о очевом споменику, а открио је и занимљив податак о глумцу који је мало познат јавности

У Сопоту је откривен споменик нашем прослављеном глумцу Велимиру Бати Живојиновићу за који многи кажу да је у најмању руку “контроверзан”

1666852976_bata.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Тим поводом гост емисије “Кец на једанаест” на К1 телевизији био је син глумачке легенде Миљко Живојиновић.

Прочитајте још: Николија пре и после естетских корекција: Колико се певачица променила? (ФОТО)

- Мени лично не смета ово коначно решење. Оно што бих ја извукао као закључак је: хајде да направимо једно уметничко такмичење, па да видимо која ће то нова скулптура да још боље покаже Батин лик. Мени као члану породице, а разговарао сам и са сестром која је исто јако задовољна, је најважније да је тај споменик постављен и то баш у Сопоту – казао је Миљко. 

Према његовим речима споменик се уклопио у амбијент

- Ја ово све доживљавам максимално добронамерно зато што свако има право на мишљење и на свој став, али немојте да ме хватате да сам субјективан. Волео бих да свако оде до Сопота неком приликом и погледајте како то изгледа уживо и онда ћете имати потпуну слику. Доста људи прича о томе, а нико није видео споменик. Потпуно прихватам критике, јер када би устао (споменик прим. аут) питање је колико би био висок. Да ли знате за велики споменик Микеланђела, статуу Пиете у Цркви Светих апостола Петра и Павла у Риму? Статуа је тако конципирана да држи у крилу Исуса Христа, али када би устала она би имала три и по метра. Можда смо се код статуе у Сопоту превише реално држали у односу на клупу, али Бата је стигао. Можда је могао да буде другачији, можда не, али мени се свиђа. Драго ми је да и дан-данас изазива овакву позорност – казао је Миљко Живојиновић у емисији “Кец на једанаест” на К1 телевизији.

Син глумачке легенде одговорио је на питање ко је најближи Батином таленту, односно да ли је Ненад Јездић на трагу наследника великог Бате Живојиновића 

- Апсолутно. Ми смо увек имали најбоље глумце у региону и то није случајно. То сви признају. Био сам у Загребу и разговарао са нашим филмаџијама и Жељком Булајићем. Сви кажу да су у Србији увек били најбољи глумци и та традиција се изгледа наставља. Бата је највише волео Војина Ћетковића. Поред Јездића и Ћетковића ми имамо феноменалне младе глумце који настављају ту златну црту нашег глумишта. 

 

 

Миљко Живојиновић је открио и занимљив податак

- Бата је играо у осам од десет најбољих хрватских филмова свих времена. Шта даље да причамо? Има толико дивних улога да је мени лично један мали филм најдражи. То је “Још овај пут” Драгана Кресоје - испричао је Миљко Живојиновић у емисији “Кец на једанаест” на К1 телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas