· · Коментари: 0

Син Воје Брајовића кренуо је очевим стопама: Имали смо прилике да га гледамо у филму "Тома"

Љубав према глуми наследио је од оца

1669967306_dobricinprsten-vojabrajovic-2612-2009-27.jpg
Фото: В. Данилов

Један од наших најбољих глумаца Воја Брајовић има двоје деце из првог брака и још једног сина из другог брака. Син и ћерка из првог брака су кренули очевим стопама.

Ћерку Воје Брајовића, Искру Брајовић, коју је добио са супругом Љиљаном, публика је заволела у серијама "Војна академија" и "Ургентни центар", али о њеном приватном животу, зна се мало тога.

Она се труди да свој приватни живот скрије од очију јавности. Свог оца је посебно обрадовала 2016. године када му је подарила унуку, Инес којој је име дала по својој омиљеној песми Арсена Дедића. Преслатка девојчица се родила из љубави са десет година старијим Синишом Бабићем.

Осим лепе Искре Воја има и сина, за којег многе жене кажу да је израстао у невероватно лепог и шармантног мушкарца. Вукота Брајовић је модел који сам ради на својој каријери, а то што му је отац познат и славан му није много помогло у животу, како је сам рекао.

Прочитајте још: Андреја Пејић у КУПАЋЕМ КОСТИМУ: НЕКАДА МУШКАРАЦ, А САДА ЖЕНА која каже да је хетеросексуална особа, коју никада нису занимале жене (ФОТО)

Осим манекенске каријере, Вукота је одлучио да се опроба и на филмском платну, па смо недавно имали прилиу да га гледамо у филму "Тома", у ком је глумио мужа Силване Арменулић, Радмила Арменулића.

На Вукотином Инстаграм профилу могу се видети фотографије из различитих фаза бављења моделингном, и то је терен на којем се најбоље сналази.

Судећи по томе што је често на најпознатијим европским дестинацијама, као што су Рим, Париз или Сент Тропе, рекло би се да је Брајовић јуниор кроз професију прилично вешто спојио "лепо и корисно".

Прочитајте још: Легендарна Ким Катрал открила због чега је одлучила да нема децу: Тешку одлуку донела је из једног разлога

О његовом емотивном животу не зна се много, али чињеница је да је Војин син увек носио "титулу" једног од најпожељнијих Београђана, а многи кажу да неодољиво личи на свог познатог оца.

Прочитајте још: Шест ПРАВИЛА којих ДЕЦА Кристијана Роналда морају да се придржавају: Многи кажу да је фудбалер превише СТРОГ

Вукота, и његова млађа сестра Искра, која је завршила глуму, деца су из Војиног првог брака. Њихову мајку Љиљану, глумац је још у дечачким данима упознао у Ваљеву, где су живели у непосредном комшилуку.

Глумац Воја Брајовић је 2002. године оженио колегиницу Милицу Михајловић која је од њега млађа чак 23 године, и њихов брак већ 15 година важи за веома скаладан. Из брака са Милицом Воја има сина Рељу. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.