Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДЛАЗАК ЛЕГЕНДЕ

Синиша Михајловић ћерку назвао по СВОЈОЈ МАЈЦИ, а сину дао име по НАЈБОЉЕМ ПРИЈАТЕЉУ, који му се реванширао ИСТОМ МЕРОМ

Из претходне везе има и сина Марка, са којим није успео да изглади односе до самог краја

1671446357_Mihajlovic-sa-porodicom.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ арианнамихајловиц
Oglas

Празнина која остаје када оду великани... Синиша Михајловић преминуо је 16. децембра у 53. години посе дуге и тешке борбе са леукемијом. Та вест изазвала је лавину туге у Србији, региону и свету. Присећају се сви блиставих успеха нашег фудбалског аса и стручњака, али и детаља из приватног живота, који много говоре о њему као о човеку.

А срце Синише Михајловића било је пуно љубави. На дивне начине умео је да покаже емоције према драгим људима. Тако је љубав и поштовање према мајци Викторији, испољио и тиме што његова ћерка носи име своје баке.

Знамо колики је то понос за једну мајку, а славни Миха је на исти начин показао и колико велико пријатељство га је спајало са пријатељем, кумом и братом Мирославом Тањгом који је данас уз његову породицу у римској општини Кампидољо, где пристиже велики број људи како би одали почаст чувеном фудбалеру.
Михајловић и Тањга нису били браћа по крви, али јесу били браћа по срцу. Синиша је сина Мирослава назвао по свом пријатељу, а онда му се он реванширао на исти начин.

Прочитајте још: Последњи поздрав Синиши Михајловићу: Ариана и деца стигли у базилику Свете Марије

"Синиша и ја смо као браћа. Један другом смо венчани кумови. Његов син носи моје име, а мој његово. Људи ме често питају шта бих дао да је он ту, са мном на клупи. А ја им свима одговарам исто: Ништа. Зато што је он стално са мном, у сваком тренутку мог живота, и у свакој ситуацији. Као и ја са њим. Ми се стално видимо и чујемо, чак и када не причамо", рекао је једном приликом Миросав Тањга који са супругом Радмилом има троје деце у интервјуу за "Газзетту делло Спорт".

О почетку пријатељства са Михом рекао је следеће:

"Миха и ја живели смо удаљени десетак километара. Ја сам из Винковаца, он из Вуковара. Упознали смо се на фудбалским теренима, јер ја сам играо за Динамо из мог родног града, а он за Борово. Затим смо обојица отишли у Нови Сад, и са тамошњом Војводином 1989. сензационално постали прваци тада јаке југословенске лиге. То је било изненађење у рангу оног да Болоња освоји Серију А. Синиша је био незаменљив леви бек, а ја штопер. Онда смо се опет нашли у Црвеној звезди. Али екипа која је покорила Југославију, Европу и свет експресно се распала због рата у бившој Југославији. Синиша је отишао у Рому, а ја након кратког боравка у Удинезеу, у Фенербахче".

Тањга је био Михајловићев помоћник у Болоњи, док је Синиша био на лечењу.

Прочитајте још: Потресна порука најстаријег сина Синише Михајловића: "Знам да ме гледаш одозго" (ФОТО)

Синиша Михајловић је у браку са Аријаном Михајловић поред ћерке Викторије и сина Мирослава, добио ћерку Вирџинију и синове Душана и Николаса, из претходне везе има сина Марка. Марко је плод из романсе с једном Италијанком која је била актуелна пре него што је упознао супругу Аријану. Легендарни фудбалер никада није бежао од обавеза, те је одмах признао Марка, али њихово упознавање је морало да сачека 11 година. Иако је Синиша желео да се упозна са Марком, није знао да ли је и малишан био спреман на тај корак, па је одлучио да се то деси када његов наследник постане пунолетан. Међутим, Аријана је молила супруга годинама да њиховој деци не ускраћује прилику да упознају брата, те је управо лепа италијанска водитељка била иницијатор сусрета оца и сина.

Ванбрачни син Синише Михајловића и фудбалски ас у међувремену нису остали нарочито блиски, тако да је 2020. године у интервјуу за један италијански недељник открио да се дуго нису чули.
– Да, и жао ми је због тога. Марко је мој син, прихватио сам га, задржао га, али га нисам одгајио. Нисам се чуо са њим годину дана. Тражио сам од њега да преузме више одговорности, али он није био у стању. Звао ме је и нисам се јавио. Зваћу га кад будем био спреман. Ако ме неко разочара, потребно ми је време… – открио је српски тренер, а у међувремену није познато да ли су се чули.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas