Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОДЕ

Скарлет Јохансон има лепе вести које је успела да САКРИЈЕ од јавности

Скарлет Јохансон (36) је трудна и са супругом Колином Јостом и очекују прво дете.

1625651131_skarlet.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Скарлет Јохансон нисмо одавно видели у јавности, а разлог је више него добар!

Прочитајте још: Глумица узела бившег вереника Џенифер Лопез, па најавила нови МОДНИ ТРЕНД (ФОТО)

Скарлет Јохансон је сакрила приватан живот од јавности

Скарлет Јохансон ће ускоро добити бебу, а прву трудноћу је успела да сакрије од јавности. Истина, у јуну су се чуле гласине да је можда глумица трудна, јер није присуствовала промоцији њеног последњог филма "Црна удовица" (Black Widow).

Тајно се верила, тајно се венчала, све тајно.

Скарлет Јохансон је све најважније из приватног живота успела да сакрије од јавности. Наиме, верила се маја 2019. године, а следеће године у октобру се тајно венчала са Колином. Тврдили су да су крили венчање због здравствених мера.

Није промовисала филм "Црна удовица"

У последње време није дала много интервјуа и није промовисала филм "Црна удовица", што чудно, јер била не само главна глумица, већ и продуцент за овај Marvel/Disney филм. Све интервјуе је давала путем апликације Zoom, а на тај начин је могла да сакрије труднички стомачић без проблема.

Прочитајте још: Никол Шлезингер показала како носити БИКИНИ да груди буду лепше (ФОТО)

Скарлет већ има ћерку Роуз која има шест година, а добила ју је са бившим супругом Романом Даураком. 

Када се крајем јуна појавила у "The Tonight Show" Скарлет се укључила онлајн и показала је сама рамена. .

Глумица се тренутно налази у Хемптонсима са супругом Колином (39).

Прочитајте још: Wolf фризура: Најпопуларнији тренд са преко 100 милиона прегледа! Стоји свима, а лако се одржава (ФОТО)

Људи су је виђали како на плажи шета псе, а деловало је да се мало угојила...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas