Oglas
· · Komentari: 1

EVROVIZIJA 2022: Ko će biti POBEDNIK? (FOTO)

Večeras počinje veliko finale Evrovizije 2022. takmičenja u kome će se 25 zemalja boriti za najbolju pesmu u Evropi

1652534267_ukrajina.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prema svetskim kladionicama, najveće šanse za pobedu imaju Ukrajina, Velika Britanija i Švedska, dok se Srbije nakon druge polufinalne večeri i prolaska u finale, nalazi na šestoj poziciji.

Pročitajte još: Konstraktini "PROTIVNICI" napravili NESVAKIDAŠNJI GEST! Norvežani je PODRŽALI pred finale Evrovizije (VIDEO)

Sve je spremno za početak velikog finala izbora za najbolju pesmu Evrope, "Evrovizija 2022 " godine, koje se održava u Italiji. Čak 25 zemalja sa nestrpljenje iščekuju početak ovog spektakularne večeri, a kao što smo i navikli svetske kladionice i ove godine bavile su se prognozama oko pobednika.

Da li kladionice greše?

Prema njihovim kvotama, najveće šanse za pobedu imaju Ukrajina, Velika Britanija i Švedska.

Photo:Magazin Novosti

Predstavnica Srbije, Ana Đurić Konstrakta prema svetskim kladionicama nalazi se na visoko šestoj poziciji, a ono što je primetno da kvota na našu predstavnicu skače iz sata u sat. Ipak, poznato je i da kladionice često pogreše na ovim manifestacijama, a mi čvrsto verujemo da će Konstrakta pokazati da zaslužeje mesto među najboljim kompozicijama, a možda i da pobednički pehar vrati u Srbiju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas