Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снима се српска верзија "Касандре": Ево ко ће да тумачи улогу чувене Кораиму Торес

Мексичка теленовала "Касандра" била је једна од најгледанијих серија 90-их година

1686823452_31a7dc38b36319fabb3e3975c0e64e101ac6d8d0.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/Касандра ЕМДТ
Oglas

Касандру су људи у Србији су је обожавали, па је Кораима Торес 1997. године посетила Србију.

Скоро три деценије касније, одјекнула је вест о томе да је почело снимање српске верзије "Касандре", "Љубав у тишини", по угледу на чувену венецуеланску драму.

Како преноси Информер, српску Касандру игра Марта Богосављевић, позната по улогама у серијама "Државни службеник" и "Јужни ветар - На граници".

- Марта глуми Ромкињу Анђелу, која се заљубљује у богатог белца. Њена животна прича је слична Касандриној. Одмах после рођења мајка јој умире и одгаја је бака Чарна, коју игра Нела Михаиловић. Она је због те улоге три месеца учила ромски језик! Иначе, Анђела је нема, па ће гледаоцима бити веома занимљиво да виде како је Марта успела све то да дочара пред камерама. Када одрасте и напуни 20 година, Анђела ће почети да продаје цвеће у Скадарлији и тада се заљубљује у богатог белца. Крећу праве заврзламе јер ће се њихове породице противити тој љубави, а они ће на све начине покушавати да остану заједно - прича продуценткиња Јелена Миљуш.

Мартиног партнера Петра у серији игра Марко Тодоровић, који ће бити пандан чувеном Луису Давиду, којег је у "Касандри" глумио Освалдо Риос.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas