Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЏЕЈ РАМАДАНОВСКИ

СРЦЕ му је препукло, а ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА остала неостварена! Ево шта ЏЕЈ НИЈЕ ДОЧЕКАО (ФОТО)

Популарни певач последње дане живота провео је у строгом карантину.

1607283020_RDZ.png
Фото: InstagramScreenShot/dzej_ramadanovski
Oglas

Популарна звезда Балкана, фол певач Џеј Рамадановски данас је изненада преминуо у свом породичном дому, на Дорћолу у 56. години живота.

Прочитајте још: ПРЕМИНУО ЏЕЈ РАМАДАНОВСКИ! Туга до неба!

У једном од својих последњих интервјуа признао је да жели да се што пре заврши епидемија коронавируса, како би могао да уради оно што је веома волео.

Прочитајте још: ОД ЧЕГА ЈЕ УМРО ЏЕЈ РАМАДАНОВСКИ? А само пре неколико дана је рекао "ОВО МОЖЕ БИТИ КОБНО ПО МЕНЕ"


- Не виђам се са чак ни са најбољим пријатељима и морам да признам да ми много недостаје кафана. Боем сам у души и једва чекам поново да одем у неку биртију кад све ово прође, иако не бих смео да пијем - рекао је Джеј у једном од последњих интервјуа.  

Прочитајте још: НЕДЕЉА, сви су ту, само њега више нема! Ево који хитови су прославили ЏЕЈА РАМАДАНОВСКОГ

Такође, он је недавно изјавио и да коронавирус може бити погубан за њега због тешког здравственог стања, те да не излази из куће и да је у строгом карантину.

Прочитајте још: Поздрав, БРАТЕ! Јелена КАРЛЕУША неутешна после вести о ЏЕЈОЈ СМРТИ

Не смем нигде да излазим да не бих дошао у ризик да се заразим. Већ сам имао здравствених проблема са срцем и вирус за мене може да буде кобан. Не виђам се са чак ни са најбољим пријатељима и морам да признам да ми много недостаје кафана. Боем сам у души и једва чекам поново да одем у неку биртију кад све ово прође, иако не бих смео да пијем - изјавио је он недавно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas