Oglas
· · Komentari: 0

Stevan Piale otkrio nepoznat detalj o seriji "IGRA SUDBINE": Ovo nisam želeo"

Glumac nije želeo da se pojavi na kastingu

1636358307_stevan-piale.jpg
Foto: Youtube printscreen/K1
Oglas

Stevan Piale, poznat kao Luka Kanački iz „Igre sudbine“ još jednom je potvrdio onu narodnu „Nije kome je rečeno već kome je suđeno“ u „Vikendu na K1“ na K1 televiziji.

Pročitajte još: "Ja sam bila tamo gde odlazi Marinko, vratila sam se, ne znam kako": Emotivna ispovest Nade Obrić o borbi sa rakom!

 - Bilo je turbulentno, dobijam poziv za ulogu Matije par dana pred svadbu i shvatam da je raspored snimanja subota i nedelja, a ja sam tada glumio igrao vikendom u pozorišu „Puž“ i odbio sam da dođem na kasting. Oni su mi prvi dali šansu nakon akademije i dugovao sam im to. Kroz priču sam u „Pužu“ spomenuo da su me zvali na kasting i svi su mi rekli „Nemoj da si lud, idi na kasting.“ – Ispričao je Stevan za K1 televiziju.

Stevan je otkrio kako je dobio ulogu Luke Kanačkog

- Rekli su mi da se obučem kako smatram da lik treba da izgleda, a ja dolazim ofucan posle svadbe i zatim ulazi Pavle Jerinić u odelu. Već na pola audicije su me zaustavili i pomislio sam da nema ništa od igranja u seriji. Međutim, daju mi pet minuta da se spremim za Aleksu, Luku i Strahinju, tako da sam prošao kasting za sve. Luka mi je najviše odgovarao jer je sa ulice, a i ja sam malo sa ulice. – Rekao je glumac u emisiji „Vikend na K1“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Glumac je istakao koliko je supruga doprinela njegovoj karijeri

- Nisam bio spreman na toliku popularnost ođednom, tako da sam u hodu učio kako da se nosim sa tim. Ali najveći teret je podnela moja supruga Una, koja je kući brinula o bebi dok sam ja išao na snimanje. – Ispričao je Stevan.

On je priznao da mu nikada nije bila želja da igra u telenoveli

- Nije mi bila želja da glumim u telenoveli, ali nisam mogao ni da pretpostavim koliko na snimanju telenovele mogu da ispečem svoj zanat. Tebi jedan loš dan znači pet loših epizoda, a naravno da imaš bar jedan loš dan. – Rekao je Stevan i otkrio da je na snimanju vladala porodična atmosfera. - Nijednom se nisam posvađao ni sa kim tokom dve godine snimanja, zaista je vladala jedna prava porodična atmosfera. – Zaključio je Stevan Piale za K1 televiziju u „Vikendu na K1“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas