Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Све се догодило изненада: Хасан Дудић преживео клиничку смрт, а овај дан слави као други рођендан

Певач био на ивици живота и смрти

1669369312_hasan-dudic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Хаппy
Oglas

Певач Хасан Дудић познат је по својим хитовима и пријатељствима са естраде која трају годинама. Иако је већ деценијама присутан на нашем музичком небу, неке детаље о њему ипак мало ко је знао.

Прочитајте још: Снежана Борјан пружила подршку "ОРЛОВИМА": "Наши навијаци су били уједињени, срећни и имали су ПОСЕБНУ енергију" (ФОТО)

- Данас 24.11. је мој други рођендан. На данашњи дан пре 44 године преживео сам клиничку смрт у армији у Бохинској Бели. Тако да, данас славим 44. рођендан. Хвала драгом Богу, живели добри људи - написао је Дудић на свом Фејсбуку, а многи су му пожелели још много година доброг здравља.

Подсетимо, певач је својевремено тврдио да су га лекари једва спасли након што му је позлило због јаке алергије и гушења сумпором у једној војвођанској бањи.

- Отишао сам у бању на лечење, пошто сам био брутално нападнут и имам озбиљне здравствене последице. Међутим, тамо је велико испаравање сумпора, а ја имам јаке алергије. Пет пута сам се гушио током спавања и жалио сам се доктору да ми није добро, али он је мислио да су то обичне реакције на лечење. У недељу, негде око два сата по подне, нагло ми је позлило. Од последица гушења језик ми се задебљао и пао ми је мрак на очи. Отад се ничега не сећам, само су ми рекли да сам имао клиничку смрт и да су ме једва повратили. Када сам чуо колико је озбиљна ситуација, захтевао сам да се чујем са докторима из Београда који ме лече. Они су одмах рекли да је алармантно и да морају одмах да ме пребаце у Београд. И даље се не осећам добро, тешко говорим и имам несвестице, али надам се да ће све бити у реду - рекао је тада Дудић за Курир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas