Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви се питају КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНА ЖЕНА КОЈА СЕДИ У ЂОКОВИЋОВОЈ ЛОЖИ? Потписала је тајни уговор, и једну ствар не сме да открије до краја живота

Многи су запазили велику физичку сличност са Јеленом Ђоковић

1689080856_profimedia-0787361921.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Мистериозна дама која из бокса Новака Ђоковића прати мечеве најбољег тенисера свих времена на овогодишњем Вимблдону привукла је велику пажњу јавности.

Поред стандардне екипе коју смо навикли да гледамо у ложи српског аса многе је заинтригирала једна жена коју раније нисмо имали прилике да виђамо у Нолетовом боксу.

Убрзо је откривено да се ради о дадиљи породице Ђоковић, младој и изузетно способној дами која брине о Стефану и Тари.

Пословне обавезе успешних јавних личности често умеју да поремете њихов породични живот, међутим, најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић и Јелена Ђоковић, упркос бројним обавезама успели су савршено да уреде свој живот.

Због бројних професионалних обавеза били одлучили су да ангажују дадиљу која брине о њиховим малишанима.

Фото: Профимедиа

Пронаћи савршену дадиљу много је више од сјајног ЦВ-ја. Пре него што су донели одлуку да запосле ову младу даму, Јелена и Новак су проверавали биографије потенцијалних кандидаткиња за посао, прочитали бројне препоруке ранијих послодаваца и након неколико недеља разматрања пронашли идеално решење.

Дадиља представља улазак у интиму породице, па Новак и Јелена ништа нису желели да препусте случају. Због тога је ова млада дама била у обавези да са породицом Ђоковић потпише уговор о тајности, како би интима и детаљи из приватног живота славног тенисера и његове породице остали у четири зида њиховог дома. Ниједан приватни детаљ о Новак и породици она никада неће смети да подели у јавности.

Млада дама је испунила сва очекивања. Поштује њихову улогу родитеља и дели Новакову Јеленину филозофију у одгајању деце. Поседује сјајане карактеристике падагошко-методичког рада са децом и говори неколико страних језика.

Плата, бенефиције и привилегије које има су невероватне, али и њене обавезе. Због Новаковог "посла" често путује са Ђоковићима и понекад брине о деци 24 сата дневно.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas