Oglas
· · Komentari: 0

Svi se pitaju KO JE MISTERIOZNA ŽENA KOJA SEDI U ĐOKOVIĆOVOJ LOŽI? Potpisala je tajni ugovor, i jednu stvar ne sme da otkrije do kraja života

Mnogi su zapazili veliku fizičku sličnost sa Jelenom Đoković

1689080856_profimedia-0787361921.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Misteriozna dama koja iz boksa Novaka Đokovića prati mečeve najboljeg tenisera svih vremena na ovogodišnjem Vimbldonu privukla je veliku pažnju javnosti.

Pored standardne ekipe koju smo navikli da gledamo u loži srpskog asa mnoge je zaintrigirala jedna žena koju ranije nismo imali prilike da viđamo u Noletovom boksu.

Ubrzo je otkriveno da se radi o dadilji porodice Đoković, mladoj i izuzetno sposobnoj dami koja brine o Stefanu i Tari.

Poslovne obaveze uspešnih javnih ličnosti često umeju da poremete njihov porodični život, međutim, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i Jelena Đoković, uprkos brojnim obavezama uspeli su savršeno da urede svoj život.

Zbog brojnih profesionalnih obaveza bili odlučili su da angažuju dadilju koja brine o njihovim mališanima.

Foto: Profimedia

Pronaći savršenu dadilju mnogo je više od sjajnog CV-ja. Pre nego što su doneli odluku da zaposle ovu mladu damu, Jelena i Novak su proveravali biografije potencijalnih kandidatkinja za posao, pročitali brojne preporuke ranijih poslodavaca i nakon nekoliko nedelja razmatranja pronašli idealno rešenje.

Dadilja predstavlja ulazak u intimu porodice, pa Novak i Jelena ništa nisu želeli da prepuste slučaju. Zbog toga je ova mlada dama bila u obavezi da sa porodicom Đoković potpiše ugovor o tajnosti, kako bi intima i detalji iz privatnog života slavnog tenisera i njegove porodice ostali u četiri zida njihovog doma. Nijedan privatni detalj o Novak i porodici ona nikada neće smeti da podeli u javnosti.

Mlada dama je ispunila sva očekivanja. Poštuje njihovu ulogu roditelja i deli Novakovu Jeleninu filozofiju u odgajanju dece. Poseduje sjajane karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom i govori nekoliko stranih jezika.

Plata, beneficije i privilegije koje ima su neverovatne, ali i njene obaveze. Zbog Novakovog "posla" često putuje sa Đokovićima i ponekad brine o deci 24 sata dnevno.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas