Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМЦИ

Својим шармом глумац Уликс ФЕХМИУ освојио је Српкиње, али његово срце припада ОВОЈ ЛЕПОТИЦИ (ФОТО)

Последња улога у серији "Црна свадба" поново је освојила домаћу публику.

1638217562_savovi_01032019_0021.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Славни домаћи глумац Уликс Фехмиу поново је освојио домаћу публику у серији која је стекла невероватну популарност у свега десет епизода, серији "Црна свадба" у којој је играо главну улогу инспектора Петра Ћирића.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

И ова улога поново је вратила сценарио из деведесетих када су Београђанке уздисале за младим глумцем у двадесет у некој години, који је играо у представи "Запали ме" у Београдском драмском позоришту.

Три деценије касније трагови година видљиви су на лицу признатог глумца, али његовом шарму и харизми тешко је одолети. Иако су девојке давале све од себе да их деведесетих згодни момак са Лиона запази, нису имале много среће. На врхунцу популарности Уликс је упознао ништа мање успешну колегиницу Снежану Богдановић, оженио се и са њом преселио у Њујорк.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

‒ Могу да кажем како сам данас заљубљенији у своју жену него што сам некад био. Наш однос је подједнако узбудљив као што је и био, што не значи да неком другом нисмо и те како досадни. Тих деведесетих гледао сам Снежану на филму и био сам фасциниран њеним талентом и лепотом. Према њој сам имао однос као према нечему недохватљивом и недодирљивом ‒ признао је за један српски медиј.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Снежана Богдановић и Уликс Фехмиу поносни су на ћерку Нику. Уликс и Снежана су се 1994. године венчали, а затим преселили у Америку, где им је и данас база.

‒ Снежана је одлучила да своју успешну каријеру стави на „холд“. То бескрајно ценим и сматрам веома храбрим и несебичним потезом. И њој и мени стварање наше породице постало је најбитније на свету ‒ присетио се популарни глумац преломних тренутака у свом и животу своје супруге за магазин "Hello".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas