Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Тања Савић очајна: Све је под контролом мог мужа

Певачица месецима није успела да види синове

1603437301_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Супруг Душан јој више не дозвољава ни да  децу чује телефоном. Према њеним речима, поручио јој је да ће с њима да се врати у Београд само уколико она одустане од развода.

Прочитајте још: ЈЕДИНА ОНА! Романа Панић открила која КОЛЕГИНИЦА јој је понудила помоћ у затвору

Певачица Тања Савић је од априла у агонији јер је њен супруг Душан Јованчевић одвео њихове синове Максима и Ђорђа у Аустралију, а сада је  испричала да жели да се разведе, али да је супруг уцењује управо због тог плана.

 

 - Уцењује ме децом. Довео би их у Србију ако ћу да се помирим са њим. У противном, неће да дође с њима. Заиста сам забринута, али не одустајем од борбе за своју децу. Највећу снагу ми даје њихова љубав, то ме држи - прича певачица, и додаје да јој поред раздвојености тешко пада и то што синове више не може да чује:

- Све ово траје баш дуго. Душан ми не да да чујем децу, покушавам и на фиксни да зовем, међутим, нико ми се не јавља. Блокирана сам и даље и на бабином и на татином телефону, тако да сам стварно очајна и не знам шта да радим. Нажалост, морам да позивам његов број јер деци никако није желео да купи телефон да не би имала комуникацију са мном. Значи, све је још увек под његовом контролом, од њега искључиво зависи хоће ли се сажалити и дати да их чујем. Сем што иде овај судски поступак, све је јако споро... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моје љубави највеће. Све чиним да ми дођете у загрљај. Особа сам која крајње осуђује неправду. И свака начињена штета не може, а да прође некажњено. Има већ 5 дана како нисам чула њихов глас. Када контактирам породицу, сви игноришу. Где ће им душа. Ако покушавам да позовем поново, они ме блокирају. Није ни чудо што се Цорона дешава људи, све је отишло у пропаст. Ја више не могу да ћутим.Нека сви већ једном знају шта ми је учињено! #тањасавиц #синови #мајка #љубав #правда

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

 

Тања каже и да је планирала да оде у Аустралију, али да је отказан авионски полазак, те да тражи ново решење.

- Авиона нема, отказали су тај лет који треба да буде у октобру, тражим нови. Засада се за децу борим преко суда и надам се правди - каже она, и тврди да никада није могла да замисли да ће јој Душан отети децу.

- Никада нисам могла ни да замислим да би ми то поново урадио, јер сам потрчала за децом када се то догодило први пут. Знао је да само тако може поново да ме врати у свој живот, уцењујући ме децом - прича Тања, и додаје да јој једино преостаје да буде јака:

Прочитајте још: Потресна исповест Раде Манојловић: Мама ми је умрла на рукама због ГРЕШКЕ ЛЕКАРА

- Оно што понављам себи је то да морам да останем јака и да пре свега волим себе, јер да сам себе стављала на прво место, ово ми се никада не би догодило. Тако да сам у овом периоду од кад сам сама доста тога и научила о себи.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas