Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

Tanja Savić očajna: Sve je pod kontrolom mog muža

Pevačica mesecima nije uspela da vidi sinove

1603437301_tanja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Happy
Oglas

Suprug Dušan joj više ne dozvoljava ni da  decu čuje telefonom. Prema njenim rečima, poručio joj je da će s njima da se vrati u Beograd samo ukoliko ona odustane od razvoda.

Pročitajte još: JEDINA ONA! Romana Panić otkrila koja KOLEGINICA joj je ponudila pomoć u zatvoru

Pevačica Tanja Savić je od aprila u agoniji jer je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, a sada je  ispričala da želi da se razvede, ali da je suprug ucenjuje upravo zbog tog plana.

 

 - Ucenjuje me decom. Doveo bi ih u Srbiju ako ću da se pomirim sa njim. U protivnom, neće da dođe s njima. Zaista sam zabrinuta, ali ne odustajem od borbe za svoju decu. Najveću snagu mi daje njihova ljubav, to me drži - priča pevačica, i dodaje da joj pored razdvojenosti teško pada i to što sinove više ne može da čuje:

- Sve ovo traje baš dugo. Dušan mi ne da da čujem decu, pokušavam i na fiksni da zovem, međutim, niko mi se ne javlja. Blokirana sam i dalje i na babinom i na tatinom telefonu, tako da sam stvarno očajna i ne znam šta da radim. Nažalost, moram da pozivam njegov broj jer deci nikako nije želeo da kupi telefon da ne bi imala komunikaciju sa mnom. Znači, sve je još uvek pod njegovom kontrolom, od njega isključivo zavisi hoće li se sažaliti i dati da ih čujem. Sem što ide ovaj sudski postupak, sve je jako sporo... 

 

Tanja kaže i da je planirala da ode u Australiju, ali da je otkazan avionski polazak, te da traži novo rešenje.

- Aviona nema, otkazali su taj let koji treba da bude u oktobru, tražim novi. Zasada se za decu borim preko suda i nadam se pravdi - kaže ona, i tvrdi da nikada nije mogla da zamisli da će joj Dušan oteti decu.

- Nikada nisam mogla ni da zamislim da bi mi to ponovo uradio, jer sam potrčala za decom kada se to dogodilo prvi put. Znao je da samo tako može ponovo da me vrati u svoj život, ucenjujući me decom - priča Tanja, i dodaje da joj jedino preostaje da bude jaka:

Pročitajte još: Potresna ispovest Rade Manojlović: Mama mi je umrla na rukama zbog GREŠKE LEKARA

- Ono što ponavljam sebi je to da moram da ostanem jaka i da pre svega volim sebe, jer da sam sebe stavljala na prvo mesto, ovo mi se nikada ne bi dogodilo. Tako da sam u ovom periodu od kad sam sama dosta toga i naučila o sebi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas