Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

ТРАГЕДИЈА: Син познатог музичара преминуо у 21. години

Још једна трагедија погодила је Балкан

1635401447_tuga.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

 Денис Теофиков син је познатог музичког пара из Бугарске, преминуо је у 21. години, а трагичну вест саопштили су његови родитељи и  колеге са којима је сарађивао.

Прочитајте још: "Делили слике лешева као да су животиње" - Удовица Кобија Брајанта открила ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ! Сазнала за смрт мужа и ћерке на НАЈГОРИ начин (ФОТО)

Денис је каријеру градио снимајући дуете са појединим колегама. Узрок смрти још увек није познат, а колегиница Лорена на друштвеној мрежи Инстаграм, опростила се од младе звезде.

Узрок смрти непознат

-Са 21 годину напустио нас је један од најбољих младих извођача музичке компаније “Паинер “- Денис Теофиков. Певач ће нам заувек остати у срцу као млад и бескрајно талентован дечак који је накратко постао идол за публику и успео да својом харизмом и укупним хитовима доминира публиком, а позорница је буквално блистала код год се нашао на њој – написала је Лорена на свом Инстаграм профилу.

Музичка компанија за коју је снимао такође се опростила од Дениса потресним речима.

-Увек ћемо се сец́ати енергије коју је уносио у све што је радио, а посебно у музику, енергију коју је давао свима нама. С великом тугом и тугом растајемо се с вама, Денис Теофиков, али заувек остајете у нашим срцима! Почаст вашем сећању!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas