· · Komentari: 0
TUGA

TRAGEDIJA: Sin poznatog muzičara preminuo u 21. godini

Još jedna tragedija pogodila je Balkan

1635401447_tuga.jpg
Foto: Pixabay

 Denis Teofikov sin je poznatog muzičkog para iz Bugarske, preminuo je u 21. godini, a tragičnu vest saopštili su njegovi roditelji i  kolege sa kojima je sarađivao.

Pročitajte još: "Delili slike leševa kao da su životinje" - Udovica Kobija Brajanta otkrila JEZIVE DETALJE! Saznala za smrt muža i ćerke na NAJGORI način (FOTO)

Denis je karijeru gradio snimajući duete sa pojedinim kolegama. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a koleginica Lorena na društvenoj mreži Instagram, oprostila se od mlade zvezde.

Uzrok smrti nepoznat

-Sa 21 godinu napustio nas je jedan od najboljih mladih izvođača muzičke kompanije “Painer “- Denis Teofikov. Pevač će nam zauvek ostati u srcu kao mlad i beskrajno talentovan dečak koji je nakratko postao idol za publiku i uspeo da svojom harizmom i ukupnim hitovima dominira publikom, a pozornica je bukvalno blistala kod god se našao na njoj – napisala je Lorena na svom Instagram profilu.

Muzička kompanija za koju je snimao takođe se oprostila od Denisa potresnim rečima.

-Uvek ćemo se sećati energije koju je unosio u sve što je radio, a posebno u muziku, energiju koju je davao svima nama. S velikom tugom i tugom rastajemo se s vama, Denis Teofikov, ali zauvek ostajete u našim srcima! Počast vašem sećanju!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.