Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Удала се ДЕВОЈКА СА КРИЛИМА: "Ступили смо у ново поглавље заједно" (ФОТО)

Дејана Бачко и њен партнер Марко Нежић недавно су постали родитељи, а сада су одлучили и да се венчају

1708673347_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Девојка са крилима
Oglas

Сликарка и шампионка у паратеквондоу, Дејана Бачко, рођена је без руку, а одавно је одабрала борбу као модел понашања и постала предмет дивљења многих. Дејана и њен партнер Марко Нежић постали су недавно родитељи девојчице којој су дали име Лара, а које потиче из грчког језика и значи победа.

Наиме, Дејана је сада на свом профилу на Инстаграму објавила слику са венчања са својим изабраником, а честитке нису престајале да се нижу.

"С љубављу и благословом ступили смо у ново поглавље заједно" - написала је Дејана, која је блистала у венчаници и са прелепим букетом са белим цвећем, док је младожења био у сивом елегантном оделу, а ћеркица је позирала са њима у цркви.

Фото: притнсцреен/ Инстаграм/ девојка са крилима

Подсетимо, Дејана се породила пре годину дана и тада је на свом Инстаграм профилу, на ком има више од 87 хиљада пратилаца, поделила фотографију са ћеркицом, а њен осмех говорио је о њеној срећи и поносу.

- Боже, хвала ти на овом поклону - написала је она уз објаву, након чега су се коментари само низали.

Иначе, Дејана иако има хендикеп у потпуности нормално обавља све свакодневне обавезе, а са својим пратиоцима неретко дели како слика, путује, тренира.

С обзиром да је рођена без руку, она је научила како да искористи своје тело на другачији начин у односу на остале, па тако на пример четкицу за сликање држи прстима на ногама.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas