Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Удавала се четири пута: У 18. години је родила прво дете, а љубав и срећу је тек пронашла крај њега

Певачица Зорица Брунцлик може се похвалити веома богатом каријером, а исто тако и њен љубавни живот био је веома богат, с обзиром да се удавала чак четири пута

1671610245_zorica-brunclik.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Она данас ужива у браку са четвртим супругом Мирољубом Аранђеловићем Кемишом, и њих двоје важе за један од најскладнијих парова на естради. Из љихове љубави родила се ћерка Злата, која је иначе стилисткиња.

Прочитајте још: Огласила се Лаћина бивша девојка: "Сада га чувају Марина и Милош"

- Мој брак је као и сваки други, али ја сам мудра жена. Ја ћутим када треба да ћутим и кажем нешто онда када то и треба. То је оно што је мој брак одржало и добијем све што хоћу - признала је Зорица.

Ипак пре њега није била најсрећнија када је љубав у питању. Наиме, ћерку Марију добила је у ванбрачној заједници када је имала тек 18 година.

Први певачицин муж био је такође хармоникаш Зоран Тутић, који је био шеф оркестра са којим је у том периоду наступала. У браку са Зораном Зорица је добила сина Ђорђа Тутића, који је данас ожењен и има двоје деце.

Међутим, овај брак није опстао, и Зорица је срећи потражила крај другог хармоникаша - Љубе Кешеља. Са њим је добила ћерку Миљану, коју наводно музичар никада није хтео да призна.

Прочитајте још: Због њега је заволео глуму: Отац Гордана Кичића је наш познати РЕДИТЕЉ (ФОТО)

- Када сам се удала и други пут, родила сам ћерку Миљану, чији је отац изгледа истовремено престао да воли и своје дете и мене… Миљана није имала среће с оцем, који је престао да је виђа када је имала само шест година - изјавила је Зорица својевремено за медије.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas