· · Komentari: 0

Udavala se četiri puta: U 18. godini je rodila prvo dete, a ljubav i sreću je tek pronašla kraj njega

Pevačica Zorica Brunclik može se pohvaliti veoma bogatom karijerom, a isto tako i njen ljubavni život bio je veoma bogat, s obzirom da se udavala čak četiri puta

1671610245_zorica-brunclik.jpg
Foto: Youtube printscreen

Ona danas uživa u braku sa četvrtim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, i njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Iz ljihove ljubavi rodila se ćerka Zlata, koja je inače stilistkinja.

Pročitajte još: Oglasila se Laćina bivša devojka: "Sada ga čuvaju Marina i Miloš"

- Moj brak je kao i svaki drugi, ali ja sam mudra žena. Ja ćutim kada treba da ćutim i kažem nešto onda kada to i treba. To je ono što je moj brak održalo i dobijem sve što hoću - priznala je Zorica.

Ipak pre njega nije bila najsrećnija kada je ljubav u pitanju. Naime, ćerku Mariju dobila je u vanbračnoj zajednici kada je imala tek 18 godina.

Prvi pevačicin muž bio je takođe harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

Međutim, ovaj brak nije opstao, i Zorica je sreći potražila kraj drugog harmonikaša - LJube Kešelja. Sa njim je dobila ćerku Miljanu, koju navodno muzičar nikada nije hteo da prizna.

Pročitajte još: Zbog njega je zavoleo glumu: Otac Gordana Kičića je naš poznati REDITELJ (FOTO)

- Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina - izjavila je Zorica svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.