Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Угојила сам се, не спавам и не једем редовно": Марина Висковић искрено о животу који води, открила да ли има ДЕЧКА

Певачица тврди да је добила на тежини

1658510840_marina.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Марина је недавно боравила на Ибици, а фотографије у купаћем костиму које је објавила оставиле су све без речи. Упркос томе што за њом уздишу многи мушкарци, она тренутно нема дечка. Каже да пуно ради и да нема времена за тренинге.

– Немам дечка, а и да га нађем не бисмо се виђали јер много радим. Осећам се сјајно јер радим и публика ме воли и то је битно. Када нађем момка нећу га показивати јер нисам то ни раније радила –  открила је певачица за "Блиц", па додала да се недавно повредила:

– Истегла сам тетиву и не знам искрено како сам се повредила. Једва су ме одкочили ова три дана. Тренутно не тренирам јер се доста трошим у путу и на наступу па не стижем. Нећу тренирати два месеца, али на наступима доста скачем, то ми је као тренинг. Угојила сам се мало, немам редован сан и исхрану – искрена је била Висковићка, која се због повреде на Фестивалу младих у Књажевцу појавила са тракама на раменима.

Прочитајте још: Весна Змијанац о удварачима: "Мувају ме дечаци", па открила да ли је изашла некад са неким од њих на састанак, а доткла се и Реље и Николије

– Прија ми да их носим. Рука ми је лагана заборавила сам да скинем траке, али неће ми нико замерити то. Уклопило се у стајлинг – објаснила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas